Naslovnica GRAD VEČERAŠNJI i SUTRAŠNJI KONCERTI TS SATIRA i NENO RESNIK BANDA, U SLUČAJU...

VEČERAŠNJI i SUTRAŠNJI KONCERTI TS SATIRA i NENO RESNIK BANDA, U SLUČAJU LOŠEG VREMENA, NEĆE SE ODRŽATI

329
0
Podijeli objavu

Iz Pučkog otvorenog učilišta MAR i Turističke zajednice grada Nove Gradiške obavještavaju vas da se koncerti planirani za danas (TS Satir) i sutra u subotu (Neno Resnik Band) u slučaju lošeg vremena neće održati zbog opće sigurnosti.
Zahvaljuju na razumijevanju.

TS SATIR

PETAK, 21. 7. U 21:00 SATI

GRADSKI PARK

VOLIM LJETO I KULTURU

Dragi prijatelji, ne propustite koncert TS Satir iz Davora koji će nastupiti u petak, 21. srpnja s početkom u 21:00 sati u Gradskom parku.

TS Satir je poznati tamburaški sastav koji ima dugogodišnju tradiciju postojanja i zavidne umjetničke rezultate. Tamburaškom glazbom bave se od 1993. godine, a nadaleko su poznati kao izvrsni muzičari.

NENO RESNIK BAND

SUBOTA, 22. 7. U 21:00 SATI

GRADSKI PARK

VOLIM LJETO I KULTURU

Dragi posjetitelji, pozivamo vas na još jednu bogatu glazbenu večer u Gradskom parku. U subotu, 22. srpnja s početkom u 21:00 sati nastupa varaždinski rock/jazz/blues sastav Neno Resnik band.

Resnik je glazbenim poznavateljima itekako poznat. Tim više što je za svoj album „Urgent Intervention“, početkom 2016. godine osvojio nagradu „The Akademia“ iz Los Angelesa za najbolji album u kategoriji Alternative rock. Zvuk banda je naslonjen na tradicionalni Chicago stil.

Manifestaciju Volim ljeto i kulturu organizira Pučko otvoreno učilište “M. A. Relković” Nova Gradiška u partnerstvu s Turističkom zajednicom Grada Nova Gradiška.

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Nova Gradiška, HAVC-a i Turističke zajednice Grada Nova Gradiška.