Naslovnica GRAD CILJEVI NOVOG PREDSJEDNIKA NK SLOGE SU USTABILITI KLUB U TREĆOJ LIGI I...

CILJEVI NOVOG PREDSJEDNIKA NK SLOGE SU USTABILITI KLUB U TREĆOJ LIGI I FOKUS NA ŠKOLU NOGOMETA

1070
0
Podijeli objavu
Foto: Dejan Ivanković / novagradiska.eu - arhiva 2017.

Na održanoj izvanrednoj skupštini NK Sloge Nova Gradiška usvojene su ostavke dosadašnjeg Izvršnog odbora kojim je predsjedovao Miroslav Pavišić. Posljedično navedenom, jednoglasno je podržana kandidatura Dalibora Markovića na mjesto novog predsjednika kluba.

Stupanjem na funkciju, Marković je uz podršku prisutnih imenovao novo članstvo tijela Izvršnog i Nadzornog odbora.

U govoru je istaknuo da se kandidirao jer su mu prioritet i cilj da NK “Sloga” bude stabilan i kompetitivan klub treće lige bez financijskih problematika.

Također se osvrnuo da će poseban fokus biti na Školi nogometa koja će iznjedriti buduće kvalitetne seniore. Podsjetimo da su upravo predlimači i limači NK Sloge osvojili prošlog mjeseca u Okučanima, malonogometni turnir limača i predlimača pod nazivom “Okučani 2023.” na kojemu su se natjecale ekipe klubova iz cijele Brodsko-posavske i okolnih županija.

Hvalevrijedan turnir odigravao se u dva dana, a u subotu na glavnom stadionu igrala se završnica na kojoj su limači i predlimači novogradiške NK “Sloge” pobijedili u obje kategorije. Stoga je i logična Markovićeva odluka da se još više ulaže u budućnost.

U NK Slogu je nedavno u ljetnom prijalznom roku stiglo i prvo pojačanje. Riječ je o Danielu Bungiću, polivalentnom igraču koji može igrati na raznim pozicijama od stopera, prednjeg veznog, krilnog igrača i napadača.