Naslovnica NAJAVE KOMEDIJA “PUŠTENI S LANCA” SUTRA I U PONEDJELJAK u NG KINU /TRAILER/

KOMEDIJA “PUŠTENI S LANCA” SUTRA I U PONEDJELJAK u NG KINU /TRAILER/

335
0
Podijeli objavu

SADRŽAJ FILMA:

Kada Reggieja (Will Ferrell), naivnog, nevjerojatno optimističnog border terijera, ostavi na zlim gradskim ulicama njegov ne tako sjajan vlasnik, Doug (Will Forte), Reggie je siguran da ga on nikada ne bi namjerno napustio.

Ali kada se Reggie sretne s Bugom, brbljavim, bostonskim terijerom koji mnogo psuje (dobitnik Oskara Jamie Foxx), lutalicom koji voli svoju slobodu i vjeruje da su vlasnici naivčine, Reggie konačno shvaća da je bio u toksičnoj vezi i počinje doživljavati Douga kao bezosjećajnog ljigavca kakav je.

Odlučni u potrazi za osvetom, Reggie, Bug i Bugovi prijatelji – Maggie (Isla Fisher), pametna australska ovčarka koju je vlasnik zanemario zbog novog šteneta i Hunter (Randall Park), uznemirena njemačka doga koja je pod stresom zbog svog posla, pružanja emocionalne podrške – zajedno kuju plan i upuste se u epsku avanturu kako bi pomogli Reggieju da pronađe put kući… i natjeraju Douga da plati odgrizajući stvar koju voli najviše. (Pomoć: To nije njegovo stopalo).

PUŠTENI S LANCA

PETAK, 25. 8. u 16:30

PONEDJELJAK, 28. 8. u 19:30 sati

IZVORNO IME: Strays

REŽIJA: Josh Greenbaum

ULOGE: Will Ferrell, Jamie Foxx, Will Forte, Isla Fisher, Randall Park, Josh Gad, Harvey Guillen

ŽANR: komedija

TRAJANJE FILMA: 93 min.  

GODINA: 2023.

DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 4,00 EUR (30,14 KN)

DOBNA PREPORUKA: 15

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 h i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina