Naslovnica NAJAVE SPORTSKA DRAMA “FERRARI” U ČETVRTAK I U SRIJEDU 3. SIJEČNJA u NG...

SPORTSKA DRAMA “FERRARI” U ČETVRTAK I U SRIJEDU 3. SIJEČNJA u NG KINU /TRAILER/

207
0
Podijeli objavu
Izvor: IMDb

SADRŽAJ FILMA:

Riječ je o biografskom filmu nastalom prema knjizi Brocka Yatesa “Enzo Ferrari – The Man and the Machine” o talijanskom proizvođaču trkaćih automobila i poduzetniku Enzu Ferrariju te njegovim profesionalnim i osobnim borbama tijekom 1957. godine, redatelja i koscenarista Michaela Manna, jednog od najznačajninih redatelja današnjice s Adamom Driverom u glavnoj ulozi.

Ljeto je 1957. Nakon spektakla Formule 1, bivši je vozač Enzo Ferrari u krizi. Bankrot prijeti tvornici koju su on i njegova supruga Laura od temelja izgradili prije deset godina. Njihov nestalan brak razoren je gubitkom sina Dina godinu dana ranije.

Ferrari se bori i na privatnom planu oko priznanja sina Piera kojeg je dobio s Linom Lardi. Osim toga, tu je i pritisak da se poveća proizvodnja automobila iako su u tijeku pripreme za opasnu kultnu utrku Mille Miglia koja se vozila od Brescie do Rima i natrag.

FERRARI

ČETVRTAK, 28. 12. u 19:30

SRIJEDA, 3. 1. u 16:30 sati

IZVORNO IME: Ferrari

REŽIJA: Michael Mann

ULOGE: Adam Driver, Penélope CruzShailene Woodley

ŽANR: sportska drama

TRAJANJE FILMA: 130 min.  

GODINA: 2023.

DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 4,00 EUR (30,14 KN)

DOBNA PREPORUKA: 12

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Doma kulture danom od 7,00 do 15,00 h i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina.