Naslovnica GRAD NOTA BROADWAYA U MANIRI CABARETA U NOVOJ GRADIŠKI U IZVEDBI DANIJELE PINTARIĆ...

NOTA BROADWAYA U MANIRI CABARETA U NOVOJ GRADIŠKI U IZVEDBI DANIJELE PINTARIĆ I DARKA DOMITROVIĆA /VIDEO/

348
0
Podijeli objavu
Fotografije, tekst i video: Dejan Ivanković

Kako smo i najavili, sinoć u Domu kulture održan je sjajan koncert sopranistice Danijele Pintarić uz glazbenu pratnju pijanista Darka Domitrovića pod imenom “Over The Rainbow”, inspiriran evergreen filmskom glazbom i kultnim mjuziklima.

Slobodno možemo reći da je ovaj koncert od iznimnog kulturnog značaja za grad Novu Gradišku i izvrstan početak sezone kvalitetnih sadržaja u organizaciji Doma kulture Nova Gradiška kao što smo i navikli poslijednjih godina.

S početkom u 20 sati i u trajanju nešto više od sat i pol, u ugodnom ambijentu prigodne rasvjete i vrhunskih tomskih postavki za koje je bio zadužen Vatroslav Babić – Vatro, izvođači su novogradiškoj publici priuštili broadwayski doživljaj.

Vrhunskim vokalom uz pratnju klavira i šarmom koji krasi etablirane umjetnike i interpretatore ovi vrhunski glazbenici poveli su i dramaturški publiku u bajkovito putovanje u cabaret noti ispunjeno i humorom, no i kratkim uvodom prikladno uz svaku pjesmu, prikladno uz Valentinovo, stavivši naglasak na ljubav.

Koncertu se priključila i gošća Gabrijela Mijatović, Novogradiščanka s adresom u Zagrebu, koja je također svojim osebjnim glasom oplemenila večer.

Nadamo se da ćemo imati prilike slušati Danijelu Pintarić i Darka Domitrovića i ovo ljeto u gradskom parku na novoj pozornici u sklopu manifestacije Volim ljeto i kulturu.

Do tada, uživajte u snimci sinoćnjeg koncerta.

  • SNIMKA KONCERTA: