Naslovnica GRAD NOVOGRADIŠČANI VOLE STAND UP – ANTE TRAVIZI DO SUZA NASMIJAO PUBLIKU U...

NOVOGRADIŠČANI VOLE STAND UP – ANTE TRAVIZI DO SUZA NASMIJAO PUBLIKU U DOMU KULTURE

416
0
Podijeli objavu
Foto: Dejan Ivanković / novagradiska.eu

Popularni splitski Stand Up komičar Ante Travizi nastupio je u utorak u Domu kulture Nova Gradiška i u sat i pol do suza nasmijavao krcatu dvoranu posjetitelja.

“NIT’ ORA NIT’ KOPA”, naziv je Travizijevog showa u kojem kojem na komičan, odnosno sarkastičan način opisuje neke detalje iz svog života, tj, života svih nas.

Ovo je još jedan uspješan primjer da novogradiška publika voli stand up i komediju.

Na splitski otkačen način zbijao je šale na, kao što smo spomenuli, na račun svakodnevnih životnih situacija, na svoj račun pa sve do politike i muško ženskih odnosa, a nije izostala ni urnebesna interakcija sa publikom.

Ante Travizi je 20 i dvanaestogodišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand upa. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života.