Naslovnica ŽUPANIJA Aktualnosti OBILJEŽENA 34. OBLJETNICA HDZ-a U BRODSKO-POSAVSKOJ ŽUPANIJI /VIDEO/

OBILJEŽENA 34. OBLJETNICA HDZ-a U BRODSKO-POSAVSKOJ ŽUPANIJI /VIDEO/

232
0
Podijeli objavu
Foto i Video: Dejan Ivanković / novagradiska.eu

Članovi Hrvatske demokratske zajednice proslavili su u petak 1. ožujka 34. obljetnicu osnutka stranke u Brodsko-posavskoj županiji.

Na čelu sa domaćinima županom Danijelom Marušićem i predsjednikom županijske organizacije Perom Ćosićem u Kazališno-koncertnoj dvorani “Ivana Brlić Mažuranić” u Slavonskom Brodu okupilo se blizu 700 članova i simpatizera HDZ-a.

Na ceremoniji je video prilogom i govorima istaknutih dužnosnika ukazan značaj HDZ-a kroz proteklo razdoblje, konkretno od 1990. godine do danas., te je prikazana geneza postignutog kroz dva mandata aktualne Vlade.

Događaju je nazočio i premijer Republike Hrvatske Andrej Plenković sa nekoliko suradnika i ministara, a pojavio se i Vladimir Šeks, jedan od osnivača HDZ-a.

Ministri Tomo Medved, Gordan Grlić-Radman, Marija Vučković i Marin Piletić nisu krili oduševljenje pred punom dvoranom posjetitelja iz raznih dijelova županije.

Uz govore premijera Plenkovića i ministra Medveda, brojnom članstvu su se obratili i župan Danijel Marušić, Pero Ćosić, ravnatelj Opće bolnice “Dr. Josip Benčević” Josip Samardžić i utemeljitelj ogranka HDZ-a Tomislav Teskera.

Premijer se bazirao na kontinuirani uspjeh u Brodsko-posavskoj županiji, naglašavajući ekonomske i socijalne uspjehe ostvarene tijekom mandata.

Na svečanom događaju su također bili prisutni i načelnici općina Okučani i Cernik Aca Vidaković i Vitomir Žakić sa suradnicima, a ispred Nove Gradiške ceremoniji je nazočila predsjednica gradske organizacije Marija Petričević sa članstvom.

Za dobru svirku su bili zaduženi TS “Satir”, a program je vodio Mario Jurković.

  • DOGAĐAJ MOŽETE POGLEDATI NA SLIJEDEĆIM VIDEO ZAPISIMA: