Naslovnica GRAD “DA SAM NORMALAN POLUDIO BIH”! – LEGENDA AUDICIJE NAPUNILA DVORANU DOMA KULTURE...

“DA SAM NORMALAN POLUDIO BIH”! – LEGENDA AUDICIJE NAPUNILA DVORANU DOMA KULTURE /VIDEO/

260
0
Podijeli objavu
Foto i Video: Dejan Ivanković / novagradiska.eu

Dovoljno je reći – “Ćetri sata ćamim ćekajući”

Mnogobrojni ljubitelji najgledanije predstave regije, Sarajevske Audicije, napunili su sinoć dvoranu Doma kulture Nova Gradiška, znajući da je će nastupiti legendarni Željko Ninčić aka Hercegovac iz Mostara Marinko Ćutuk.

Željko Ninčić, autor i glumac čuvene predstave sam za sebe kaže da je Ero sa ovoga svijeta pa se tako zove i predstava.

Uz Marinka tu je bio i Bosanac, koji nam je prepoznatljiv sa svojim čuvenim – ”Primi me”.

Kombinacijom provjerenih i mnogobrojnih improvizacija predstava je postala regionalni hit i ide stopama čuvene “Audicije”, a to je sinoć i potvrdila nasmijana novogradiška publika.

Nakon odigranih preko 3000 predstava Audicija širom regije, uz 45 nastupa u Velikoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, Ninčića je do sada vidjelo preko 2 mil. gledatelja uživo.

Ninčićićeva stand up varijanta prisjetila je mnoge posjetitelje na kultnie trenutke legendarne predstave kao i novih autorskih kreacija dva najatraktivnijia lika.

Posjeta i reakcija mlađe publike koji se nisu ni rodili kada su nastali popularni likovi, najbolje govori o svevremenskom i nenadmašnom humoru za sve generacije.

Razlog tome je taj što je Ninčić napravio zbir najzanimljivijih trenutaka iz svog autorskog rada, obogaćen sa uvijek prisutnim sarkastičnim opisivanjem suvremenih događaja i zapažanija.

  • U NASTAVKU POGLEDAJTE VIDEO ULOMAK I FOTOGRAFIJE SA PREDSTAVE: