Naslovnica OPĆINE Cernik SVAKE GODINE NAPREDNIJI – OPĆINA CERNIK PROSLAVILA DAN OPĆINE /VIDEO/

SVAKE GODINE NAPREDNIJI – OPĆINA CERNIK PROSLAVILA DAN OPĆINE /VIDEO/

205
0
Podijeli objavu
Foto i Video: Dejan Ivanković / novagradiska.eu

Jučer je u Cerniku svečano proslavljena 31. obljetnica od ustroja Općine Cernik. Ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima položeni su vijenci, zapaljene svijeće i odana počast ljudima koji su svoje živote u Domovinskom ratu ugradili u temelje slobodne i neovisne domovine Hrvatske.

Svečana sjednica koju je predvodio predsjednik općinskog vijeća Hrvoje Žakić, održana je u prostoru Franjevačkog samostana na kojoj su nazočili brojni gosti.

Ovom svečanom događaju prisutni su bili – načelnica prijateljske općine Čavle Ivana Cvitan Polić, te načelnici okolnih općina Aca Vidaković, Zlatka Aga i Nikola Denis kao i Vinko Grgić, gradonačelnik Nove Gradiške, Josip Kolodziej, ravnatelj Opće bolnice Nova Gradiška, Tomislav Družeka, tajnika u Ministarstvu Sporta i turizma, Davor Rukavina, direktor Vodovoda Zapadna Slavonija i predstavnici općinskih, novogradiških I županijskih institucija i ustanova.

Prigodnim riječima obratio se načelnik Općine Cernik Vitomir Žakić koji je naglasio kako kako općina ide u prosperitetnom smijeru dobrim gospodarenjem i ustrojem što je jamstvo napretka.

Zahvalnice Općine Cernik primili su –  Josip BukvićVitomir ĐurićVlado DošlićVišnja BrčićLuka ZecMladen Trupinić.

Za brojne rezultate na natjecanjima ispred Osnovne škole „Matija Gubec“, nagrađena je učenica osmog razreda Ivona Knežević.

  • VIŠE U VIDEO SNIMCI GOVORA NAČELNIKA VITOMIRA ŽAKIĆA: