Naslovnica NAJAVE “JAČE SMO OD SUDBINE” – KAZALIŠNA PREDSTAVA U SRIJEDU 12. LIPNJA u...

“JAČE SMO OD SUDBINE” – KAZALIŠNA PREDSTAVA U SRIJEDU 12. LIPNJA u DOMU KULTURE

80
0
Podijeli objavu

JAČE SMO OD SUDBINE

Srijeda, 12. 6. u 20 sati

Kazališna predstava – Dom kulture NG

CIJENA ULAZNICE: 10 eura

*Povlaštena cijena za učenike, studente i umirovljenike 7 EUR

Dragi naši, s veseljem najavljujemo urnebesnu komediju „Jače smo od sudbine“ koju ćemo ugostiti u Domu kulture u srijedu 12. lipnja 2024. godine s početkom u 20:00 sati. U ovoj hit komediji zabavljat će vas Sanja Pešić, Aleksandra Anđelković i Goran Balančević.

„Jače smo od sudbine“ je u pravom smislu riječi – urnebesna komedija, nalik najboljim francuskim vodviljima, ali smještenim u današnju Srbiju. Pjevačica narodne muzike i istaknuta glumica nađu se u isto vrijeme u Ministarstvu kulture s istom namjerom – ishoditi nacionalnu mirovinu. Silom prilika, saznaju kako samo jedna od njih može dobiti željenu mirovinu. Tada počinju međusobna prozivanja, podmetanja, dokazivanja koja je od njih veći umjetnik pa gledatelj postaje zarobljenik njihovog komičnog sukoba, svjedok sudara dva suprotstavljena svijeta, dva shvaćanja života, dva razumijevanja sadašnjosti i puta u budućnost. Sve je protkano pitkim humorom, pjesmom i igrom. Dodatnu zabunu u cijelu priču unosi činovnik Pera, koji povremeno ulazi u ured, diveći se umjetnicama, koje su u jednom trenutku pomislile da je on ministar kulture.

Svaku izvedbu ove predstave gledatelji uz buran smijeh dočekuju na nogama. „Jače smo od sudbine“ je komedija koja opušta i daje nadu da i suprotstavljeni svjetovi, kada se udruže, mogu pronaći pravi put.

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: [email protected] ili na tel. 035/637-799.

Dom kulture Nova Gradiška