Naslovnica GRAD SwimmiNG 2.0 – OBUKA NEPLIVAČA i ŠKOLA PLIVANJA I OVE GODINE NA...

SwimmiNG 2.0 – OBUKA NEPLIVAČA i ŠKOLA PLIVANJA I OVE GODINE NA GRADSKIM BAZENIMA

229
0
Podijeli objavu
Izvor: Zajednica sportova grada Nova Gradiška

Program je sufinanciran od strane Ministarstva turizma i sporta i Zajednice sportova grada Nove Gradiške te je kao takav BESPLATAN za sve sudionike projekta. U sklopu projekta planirano je nekliko aktivnosti:

Obuka neplivača
Škola plivanja
Mala škola ronjenja “Mini scuba ranger”
Vježbe spašavanja u vodi

Cilj programa je omogućiti što većem broju djece, mladih i ostalim članovima društva svakodnevno bavljenje organiziranom tjelesnom aktivnošću koja će pridonijeti očuvanju i unaprijeđenu psihofizičkih sposobnosti i zdravlja kroz stvaranje uvjeta za bavljenje sportom na cjelokupnom području Republike Hrvatske.

Program traje od 01. ožujka do 01. studenoga, a obuka neplivača i škola plivanja od 15. srpnja do 26. srpnja, a namjenjen je za djecu od 5 do 13 godina.

Vrhunski instruktori

Naš tim sastoji se od sedam profesora kineziologije s dugogodišnjim iskustvom koji će osigurati mališanima pažnju i podršku koju zaslužuju.

Pravila i uvjeti Škole plivanja

Svi polaznici škole plivanja pristupaju dragovoljno obuci i treniranju plivanja, uz pristanak roditelja i na vlastitu odgovornost.

Polaznici škole plivanja moraju biti zdravstveno sposobni za obuku i treniranje plivanja.

Škola plivanja, projekt „Hrvatska pliva 2024“, ima na pravo korištenje prikupljenih podataka i vizualnog materijala (fotografija i video snimki) s obuke polaznika za promociju Škole, za donacije i sponzorstva te medijsko praćenja rada.

U slučaju nedoličnog ponašanja i mogućih izgreda polaznika kao i roditelja te kršenja kodeksa ponašanja isti se mogu isključiti iz programa rada Škole plivanja o čemu odlučuje učitelj i voditelj programa te Zajednica sportova grada Nove Gradiške.

U slučaju načinjene materijalne štete (na plivalištu, objektima na prostoru bazena i opremi) snosit će sami troškove što svojom digitalnom prijavom i potvrđujem.

  • PRIJAVNICU MOŽETE ISPUNITI NA SLIJEDEĆEM – LINKU