Naslovnica NAJAVE FLYER BAND i DJ LUJO U IDUĆI PETAK U GRADSKOM PARKU

FLYER BAND i DJ LUJO U IDUĆI PETAK U GRADSKOM PARKU

100
0
Podijeli objavu

U petak, 5. 7. od 21:00 sati ne propustite koncert zagrebačke pop grupe Flyer.

FLYER BAND i DJ LUJO

PETAK, 5. 7. U 21:00 SATI

GRADSKI PARK

VOLIM LJETO I KULTURU

Flyer band je pop grupa nastala 1996. godine u Zagrebu.

Zanimljiv je podatak da grupa od početka djeluje u istom sastavu: Petra Kožar (lead vokal), Mario Kovač (klavijature), Ivan Dumalovski (gitara), Ivo Dunat (basist) i Željko Kožar (bubnjevi), što objašnjava njihovu skladnost u izvedbi.

Glazbena širina koju imaju uvijek je privlačila nove slušatelje, a atmosfera na njihovim nastupima uvijek je na zavidnom nivou. Iza sebe imaju i nagrade glazbenih festivala, ali i brojne radijske hitove koji su osvojili eter. U listopadu 2003. Flyer potpisuje ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records. Rezultati višemjesečne suradnje pokazuju se u travnju 2004. kada izlazi prvi singl “Stanica prema suncu” popraćena s video spotom. Na “petak 13.” u svibnju 2005. Flyer izdaje album prvijenac “Epopeja”, na kojemu se nalazi deset autorskih pjesama. Potvrda njihove kvalitete bila je i sjajna suradnja s Josipom Lisac u novoj verziji pjesme “O jednoj mladosti”. Ta verzija pjesme je godine njezina nastanka bila jedna od najemitiranijih u hrvatskom radijskom eteru.

Paralelno uz album izdaje se i četvrti singl popraćen i s četvrtim spotom “Tko si ti”, koji osvaja vrhove radijskih top lista. Nastavlja se niz priznanja pa tako Flyer dobiva veliku nagradu “Zlatna Koogla” u kategoriji za najboljeg novog izvođača 2004. Flyer je također proglašen za “Nadu godine” prema HR TOP 20 sustavu glasovanja, kao i za “Najboljeg novog izvođača” Otvorenog radija. Peti po redu singl s “Epopeje” jest balada “Tragovi u tragu” za koju je snimljen animirani spot koji je poslan na “Animafest” u Zagrebu.  Najavni singl drugog albuma pod nazivom “Iluzija” jest pjesma “Sve iza nas”, za koju je snimljen spot u režiji Tomislava Brdanovića, koji je oborio rekorde emitiranja za 2006. godinu.

Koncertom u našem gradskom parku predstavit će svoje najveće hitove: “Stanica prema suncu”, “O jednoj mladosti”, “Nismo sami”, “Pjesma za dvoje”, “Ritam sunca”, “Osjećaj”, “Želim najviše”, “Kako da te ne volim”, “Tragovi u tragu”, “Sve je u redu”, “More”, “Mala iluzija” te posljednje objavljeni “Dan po dan” i “Meteori”. Svi oni proizašli su s tri studijska albuma, koje je zaokružio “Greatest Hits Collection”, objavljen na CD-u i LP-u.

Ako ste željni dobrih vibracija i energičnog ritma dođite ih poslušati uživo.

Nakon koncerta zabavljat će Vas naš DJ LUJO.

Veselimo se Vašem dolasku!

ORGANIZATOR:

Dom kulture Nova Gradiška

Manifestacija: Volim ljeto i kulturu

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Grada Nova Gradiška, HAVC-a i Turističke zajednice Grada Nova Gradiška.