Naslovnica GALERIJA Željko Joksimović opravdao svoju cijenu i definirao odličan rezultat ovogodišnjeg NG ljeta...

Željko Joksimović opravdao svoju cijenu i definirao odličan rezultat ovogodišnjeg NG ljeta /PHOTO galerija + VIDEO/

1506
0
Podijeli objavu

Slušajući komentare građana, većina je oduševljena ovogodišnjim izdanjem 24. Novogradiškog glazbenog ljeta. A poznato je da su Novogradiščani veliki kritičari. Neki govore kako je jedan dodani dan bio previše, pa kako su basevi bili prejaki, pa se neki izvođači nisu ni dovoljno čuli. No, sveukupna priča ovogodišnje manifestacije je i više nego pozitivna.

Mane oko ozvučenja ispravio je glavni izvođač Željko Joksimović čija je ekipa u suradnji sa tvrtkom zaduženom za ozvučenje i organizatorima ispravila sve tonske nedostatke o kojima svjedoče i govore brojni posjetitelji.

Da se gradskim vlastima isplatilo “odriješiti kesu” definitivno je činjenica jer je Joksimović privukao i strane posjetitelje što je upravo u cilju i planu vodstva Grada Nova Gradiška i Turističke zajednice grada Nova Gradiška da grad postane sve veća turistička destinacija. A i ugostitelji su trljali ruke, pa svi mogu biti zadovoljni. Pogotovo uz besplatni ulaz.

Uz mnoštvo jakih sponzora i dobrog medijskog PR-a uspješna realizacija NG ljeta 2019. je pokazala velik odaziv ljudi, a najviše posjetitelja je upravo bilo u subotu koja bila, u usporedbi sa svim proteklim godinama, po neslužbenim rezultatima najposjećenija.

Tradicionalno, večer je počela sa programom “Djeca izvode hitove”. Potom je uslijedili grupa “Ljubavnici” koji nemaju puno vlastitih pjesama ali su kvalitetno izveli prepjeve hitova ostalih izvođača.

Nakon koncerta Ljubavnika uslijedio je šlagvort.

Nakon veličanstvenog vatrometa oko pola sata poslije ponoći na binu se popeo zasigurno trenutno najpopularniji izvođač ovih prostora, Željko Joksimović koji je koncertom u trajanju od 2 sata i 30 min. pokazao svoju profesionalnost i kvalitetu vrhunskog kantautora.
Naravno, da vremenski nije stigao otpjevati sve svoje hitove, no nadajmo se da će još biti prilike jer interes za organizaciju njegovog zasebnog koncerta sigurno ima.

Koncert je otvorio pjesmom “Ljubavi”, a završio hitom sa početka ove godine “Možda je to ljubav”. Publika je bila oduševljena, a dokaz tomu je postavljanje visokih kriterija kod iste tako da su neki bili razočarani što nije izveo npr. “Lane moje”. No, kao što smo već spomenuli, za sve svoje hitove trebao bi održati posebni koncert, a ne u sklopu neke manifestacije.

Ovogodišnje izdanje 24. Novogradiškog glazbenog ljeta zasigurno će se dugo pamtiti.
No ovogodišnji potezom organizatora ljestvica je visko podignuta. Gradonačelnik je u interviewu spomenuo da će iz godine u godinu NG glazbeno ljeto biti sve bolje, a bolje od ovoga je moguće jedino uz više regionalnih zvijezda i nekog jakog stranog izvođača.