Naslovnica POLITIKA GO HDZ Nova Gradiška – Na čelu s Danijelom Marušićem počeli prikupljati...

GO HDZ Nova Gradiška – Na čelu s Danijelom Marušićem počeli prikupljati potpise za Kolindu Grabar Kitarović

2075
0
Podijeli objavu

Gradski ogranak Hrvatske demokratske zajednice krenuo je danas prikupljati potpise za svoju kandidatkinju na predstojećim predsjedničkim izborima Kolindu Grabar Kitarović.

Naime, svaki predsjednički kandidat treba skupiti 10 000 individualnih potpisa da bi ušao u kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske.

U ugodnoj atmosferi članovi na čelu s županom Brodsko-posavske županije i predsjednikom GO HDZ-a Nova Gradiška Danijelom Marušićem vrlo su zadovoljni današnjom brojkom prikupljenih potpisa.

Svoj potpis za predsjedničku kandidaturu kandidatkinji HDZ-a Kolindi Grabar – Kitarović u Novoj Gradiški možete dati na promotivnom štandu koji će biti postavljen na središnjem gradskom trgu ( Ulica Sl. graničara 19 ) i u iduću srijedu (27.11.2019. od 09.00 do 12.00 sati), te u subotu (30.11.2019. od 09.00 do 12.00 sati) .

Prema riječima Danijela Marušića odaziv građana je i više nego dobar i članovi ogranka su zadovoljni koliki broj ljudi se slaže da Grabar -Kitarović uđe u drugi mandat kao predsjednica Republike Hrvatske.

Danijel Marušić poziva građane da izađu u što većem broju na izbore i da zaokruže koga zaista hoće da nastavi predstavljati državu. Također je naglasio da HDZ upravo podupire kandidaturu Kolinde Grabar – Kitarović jer je otvorena svi građanima bez obzira na stranačku opredjeljivost i da upravo u tome leži njezina snaga zašto ju vole građani Hrvatske te nesumnjivo vjeruje u pobjedu.

Svaki birač može svojim potpisom podržati samo jednog kandidata.