Naslovnica GRAD OTVOREN 13. BOŽIĆNI SAJAM – Prilika za mala obiteljska gospodarstva uz brojne...

OTVOREN 13. BOŽIĆNI SAJAM – Prilika za mala obiteljska gospodarstva uz brojne popratne sadržaje /PHOTO + VIDEO/

1081
0
Podijeli objavu

Popularni Božićni sajam po 13. put za redom i ove godine održava se u Društvenom domu. Tradicionalni događaj u okviru manifestacije “Advent u našem gradu” pruža brojnim izlagačima, posebice malim OPG-ovima, iz Nove Gradiške, okolice, ali i šire priliku za predstavljanje i prodaju svojih proizvoda usuret Božiću.

Sajam su svečano otvorili organizatorica, direktorica Turističke zajednice Nova Gradiška Dinka Matijević, direktorica Turističke zajednice Brodsko-posavske županije Ružica Vidaković, te vijerni izlagači koji su od početka ove priredbe kontinuirano sudionici svih 13 godina.

Ceremoniji otvorenja su se također pridružili i zamjenici gradonačelnika Ivana Trupina i Borislav Vidošić koji su se u ime gradskog poglavarstva prigodnim riječima zahvale obratili izlagačima i brojnim posjetiteljima, te svima poželjeli sretne božićne blagdane i uspješnu Novu godinu.

Najmlađe je razveselio glavom, a posebice bradom i sam Djed Božićnjak koji je za ovu prigodu odlučio doći malo ranije na novogradiški Božićni sajam i darivati djecu koja su nestrpljivo čekala u koloni u koloni za poklon.
Sutra (subota) sajam nastavlja sa svoji aktivnostima već od 8 sati, te uz brojne popratne sadržaje ima što ponuditi posjetiteljima.
U 11 sati nastupiti će HKUU „Trenk“, a u 11.30 sati početi će „Plesni vrtuljak“ i nastup Plesne skupine Marine Mihelčić s voditeljicom Natašom Ledić. U 12.30 sati održati će se „RS Fashion“ – modna revija malih manekena.

Detaljnije o samoj manifestaciji donosimo VIDEO izjavu Dinke Matijević, a video prijenose uživo sa otvaranja pogledajte na facebook profilu novagradiska.eu