Naslovnica CRNA KRONIKA KAŽNJEN ZATVOROM OD 38 DANA i NOVČANOM KAZNOM OD 25 000 KUNA

KAŽNJEN ZATVOROM OD 38 DANA i NOVČANOM KAZNOM OD 25 000 KUNA

970
0
Podijeli objavu

Kako doznajemo iz Policijske uprave Brodsko-posavske županije, u petak (6.ožujka), u 20.45 sati, u Novoj Gradiški, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška kontrolirali su osobni automobil kojim je upravljao 26-godišnji vozač, a kojem su alko-testom utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 1,03 promila.

Policajci su daljnjim provjerama utvrdili da vozač upravlja neregistriranim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom te da se radi o recidivistu u prometu nakon čega je uhićen, doveden u Policijsku postaju Nova Gradiška i zadržan do otriježnjenja.

Protiv počinitelja prekršaja policija je podnijela prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu (Stalna služba u Novoj Gradiški).

U petak (13. ožujka) proveden je prekršajni postupak u kojem je 26-godišnjak proglašen krivim i kažnjen kaznom zatvora u trajanju od 38 dana, novčanom kaznom u iznosu od 25 000 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 15 mjeseci.