Naslovnica GRAD Gradsko društvo Crvenog križa ispunjava svoju svrsishodnost – Pomagat će starijim...

Gradsko društvo Crvenog križa ispunjava svoju svrsishodnost – Pomagat će starijim i nemoćnim osobama

839
0
Podijeli objavu

Gradsko društvo Crvenog križa uvodi dežurstvo od ponedjeljka do petka od 10 – 18 sati i pomoć u nabavci lijekova i namirnica nužno potrebnih za život starim, nemoćnim i teže bolesnim osobama i osobama u samoizolaciji koje su same i nemaju nikoga od obitelji i rodbine koji im mogu takvu pomoć pružiti.

Osobe koje su korisnici programa „Zaželi“ za takvu pomoć trebaju se obratiti djelatnicima koji su ih do sada obilazili, a prema uputama vezanim za trenutnu situaciju, pružit će im uslugu nabavke lijekova i namirnica.

Molimo sve one koji će trebati našu pomoć u nabavi namirnica potrebnih za život da nabavku planiraju najmanje za 3 dana, kako bi bilo što manje socijalnih kontakata između korisnika i volontera i što manje zadržavanja po gradu i trgovačkim centrima radi očuvanja svog i zdravlja korisnika.

KONTAKT TELEFONI SU: 035 364 -. 550 i 035 363 – 888

U GORE NAZNAČENO VRIJEME NA NIVOU Brodsko-posavske županije u Crvenom križu otvoren je telefon 091/40-60-200 za psihosocijalnu pomoć osobama u potrebi – navodi se u obavijesti Gradskog društva Crvenog križa Nova Gradiška.