Naslovnica GRAD NOVOGRADIŠKE NJUŠKE – Štenac ASTI traži dom i sretnog vlasnika

NOVOGRADIŠKE NJUŠKE – Štenac ASTI traži dom i sretnog vlasnika

2633
0
Podijeli objavu

U suradnji s članovima vrijedne Udruge za zaštitu životinja “Novogradiške njuške” obavještavat ćemo vas o njihovim aktivnostima. Udruga trenutno skrbi o preko 50 pasa stoga im svi zajedno pomozimo da udome ova nevina bića. Sigurno će svatko naći svog novog prijatelja 🙂

Životinje ne prenose korona virus i možda je upravo sada pravo vrijeme za ljubimca s kojim ćete iskoristiti ovo vrijeme za opuštanje i šetnje. Nije uzalud ona stara izreka da je pas čovjekov najbolji prijatelj 🙂

Također je i znanstveno dokazano kako kućni ljubimci utječu na na naše psihičko-fizičko zdravlje. A i ako udomite nekog od napuštenih pasa zasigurno ćete se osjećati bolje i ispunjenije što nije na odmet, posebice u ova pomalo depresivna vremena.

Sve životinje su cijepljene protiv štenićaka i zaraznih bolesti. A uskoro će i Grad Nova Gradiška i Udruga “Novogardiške njuške” financirati kastraciju i sterilizaciju ukoliko se netko od vlasnika odluči na spomenute zahvate.

Danas predstavljamo Asti.

Asti je star 3 mjeseca, težak 12 kg i pretpostavlja se da će izrasti u lijepoga psa srednjeg do većeg rasta npr. usporedivo veličini labradora i retrivera.

Pronađen je između dva sela zajedno sa svojom sestrom. Spavali su u kanalu u šipražju. On je prvi prišao na hranu i dao se uhvatiti dok mu je sestra pobjegla i tek je nakon par dana uhvaćena.

Asti je prelijep pas sa narandzastim pjegama po sebi. Jako je umiljat i razigran. Jos uvijek upoznaje druge zivotinje oko sebe, a s drugim psima se odlicno slaze i nije nimalo agresivan u njihovom prisustvu. On ce biti jedna velika maza. Cjepljen dva puta protiv zaraznih bolesti, slijedi mu čipiranje i cjepivo protiv bjesnoće. Po spolnoj zrelosti biti ce kastriran o trošku udruge.

Kontak udruge: 099 432 6601

Razgovor s predsjednikom Udruge “Novogradiške njuške” Sašom Stojićem