Naslovnica UDRUGE NOVOGRADIŠKE NJUŠKE PRUŽITE LESTERU DOM – Uzvratit će vam društvo i ljubav

PRUŽITE LESTERU DOM – Uzvratit će vam društvo i ljubav

1899
0
Podijeli objavu

U suradnji s Udrugom “Novogradiške njuške”, koja skrbi o preko 50 pasa sa područja Nove Gradiške, danas predstavljamo Lestera.
Prelijep pas, brat Lokija kojega smo predstavili prošli put, ima tužan i osjećajan pogled koji vas ne ostavlja ravnodušnima.

U krizi smo epidemije korona virusa i svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo.

Ali, ne zaboravimo i na napuštene životinje koje vam upravo u ovim depresivnim danima mogu pomoći, pružiti društvo, razonodu i ljubav, te na takav način vam pomoći da prebrodite ova krizna vremena.

Lester je star između 3 – 4 mjeseca, izrasti će do srednje ili veće visine, a pretostavljamo da će imati između 20 do 30 kg jer sada, kao štenac, ima 12 do 15.

Lester je sa Lokijem pronađen na ribnjaku izvan grada. Na sadašnjem smještaju se odlično snalaze, zaigrani su i slažu se sa psom privremenog udomitelja. Obožava ljude i djecu, i dobar je sa drugim psima. U starijoj dobi ce biti staložen pas, čuvar kuće, ali i prava beba u igri.

Ima ono nesto u njegovom pogledu, koji vas zaustavi u vremenu dok ga gledate. Lester kao i njegov brat, zaslužuje novu priliku, jer prva im nije bila dobra.

Cijepljen je protiv zaranih bolesti, bit će uskoro čipiran i cijepljen protiv bjesnoće.

Kontak udruge: 099 432 6601