Naslovnica NAJAVE OLDTIMER KLUB “CLASSIC’99” – SUTRA, 20. JUBILARNI OLDTIMER RALLY U NOVOJ GRADIŠKI...

OLDTIMER KLUB “CLASSIC’99” – SUTRA, 20. JUBILARNI OLDTIMER RALLY U NOVOJ GRADIŠKI /VIDEO/

2140
0
Podijeli objavu

Oldtimer klub “Classic’99” Nova Gradiška s ponosom u subotu organizira 20. jubilarni Međunarodni rally oldtimer vozila. Članovi kluba, na čelu sa predsjednikom Krešimirom Kneževićem, ovu manifestaciju održavaju kontinuirano za sve zaljubljenike u oldtimer i youngtimer vozila (vozila starija od 30, odnosno 20 godina) i za sve one zainteresirane u automobile, motocikle i tehničku kulturu općenito.

Nažalost, zbog epidemije korona virusa i mjera koje su još datirale početkom svibnja, izostala je ove godine tradicionalna izložba klubskih te vozila članova kluba.

Novogradiški oldtimer rally, uz domaće, svake godine okupi i brojne sudionke iz inozemstva koji znaju prijeći svojim limenim ljubimcima čak i do cca 1000 kilometara od svog odredišta prema prema Novoj Gradiški i nazad.

Tako je vrjednim dugogodišnjim radom Oldtimer kluba “Classic’99” početkom srpnja Nova Gradiška postala svojevrsna Meka za sve ljubitelje oldtimer vozila u Hrvatskoj i šire, te je navedeni događaj svakako jedan od većih manifestacija tokom godine koji upotpunjuju i turističku ponudu Grada Nova Gradiška.

Kao i svake dosadašnje i ove godine očekuje se bogat program. Od 8 do 10 sati aktivnosti započinju okupljanjem sudionika i gostiju kod Muzeja prometa i tehnike Nova Gradiška. Nakon okupljanja i prijava, od 10,30 do 11,30 sati slijedi izložba svih vozila na Trgu kralja Tomislava u centru grada.

Povorka se potom kreće prema Okučanima gdje će se također biti upriličena izložba u trajanju od 12 do 13 sati.

Nakon Okučana defile oldtimera kreće prema Staroj Gradiški, potom prema Gornjim Bogićevcima gdje će se zadržati sve do 16,30 sati.

U 17 sati slijedi povratak u Novu Gradišku na svečanu večeru i dodjelu nagrada sudionicima.

Manifestacija se održava u suradnji s Gradom Nova Gradiška i Turističkom zajednicom grada Nova Gradiška.

  • KAKO JE RALLY IZGLEDAO PROŠLE GODINE POGLEDAJTE U SLIJEDEĆIM VIDEO SNIMKAMA: