Naslovnica GRAD STAKLENI HOTEL ODLIČNIM ROCK KONCERTOM ZATVORIO NG LJETO U PARKU

STAKLENI HOTEL ODLIČNIM ROCK KONCERTOM ZATVORIO NG LJETO U PARKU

1080
0
Podijeli objavu

Kao što smo već najavili, ove godine zbog epidemioloških mjera povodom pandemije korona virusa izostat će tradicionalno Novogradiško glazbeno ljeto. No organizatore, Grad Novu Gradišku, članove Gradske glazbe Nova Gradiška, djelatnike Turističke zajednice i Pučkog otvorenog učilišta M.A. Relković, nije spriječilo da od četvrtka do nedjelje (jučer) organiziraju NG ljeto u parku i time građanima ipak pruže mnoštvo događanja kojima smo bili svjedoci proteklih dana, pa i tjedana.

Uz promenadne koncerte koji se odvijaju subotom i nedjeljom, realizirane su bile i glazbeno-scenske večeri pod nazivom “Petkom u 9”.

Iako nema, svima nama, priželjkivanog “klasičnog” Novogradiškog glazbenog ljeta, glazbeno-kulturnog sadržaja u gradu zasigurno ne nedostaje, a treba dodati da programom mogu biti zadovoljne i generacije od 7 do 77 godina.

Pred mnoštvom posjetitelja, članovi novogradiškog rock benda “Stakleni hotel” zatvorili su ovogodišnje Novogradiško ljeto u gradskom parku izvođeći popularne rock skladbe renomiranih svjetskih izvođača.

Repertoar skladbi je bio bogat kako i priliči zatvaranju jednog ovakvog događaja koji je pravo osvježenje za građane Nove Gradiške.