Naslovnica EU OPĆINA VRBJE – OBNOVA DRUŠTVENOG DOMA U BODOVALJCIMA

OPĆINA VRBJE – OBNOVA DRUŠTVENOG DOMA U BODOVALJCIMA

875
0
Podijeli objavu

Općina Vrbje kontinuirano radi na adaptaciji i modernizaciji društvenih domova u svim naseljima općine kako bi se stanovništvu omogućile uređeni, funkcionalni i atraktivni prostori za obavljanje društvenih djelatnosti, čime se doprinosi zadržavanju stanovništva na području općine, čak i u ovo krizno vrijeme.

Iznimka nije ni Društveni dom u Bodovaljcima, gdje je nakon proširenja i uređenja novg dijela, došlo vrijeme za rekonstrukciju i adaptaciju starog dijela doma, uz uklanjanje dotrajalih dijelova, zamjenu energetski neučinkovite stolarije i obnovu fasade. Ovim projektom mještani Bodovaljaca dobit će multifunkcionalni prostor za održavanje različitih svečanosti, društvenih događanja i slično; dok će organizacije civilnog društva s područja Bodovaljaca dobiti prostor za implementaciju svojih aktivnosti na korist cjelokupne zajednice.

Unatoč kriznom vremenu u kojem se trenutno nalazimo, tim Općine Vrbje na čelu s načelnikom Igorom Jurišićem je pametnim upravljanjem resursima Općine osigurao sredstva za ovu investiciju, što je već treći infrastrukturni projekt koji je Općina Vrbje uspjela provesti u ovoj godini.

Ovih je dana načelnik Općine obišao radove kako bi se uvjerio da isti teku planiranom dinamikom, te kako će biti završeni u zadanom roku.

Općina će nastaviti ulagati napore kako bi kroz korištenje mogućnosti dostupnih kroz ESI i nacionalne fondove radili na pomno planiranom ruralnom razvoju, te na taj način osigurali kvalitetnije životno okruženje za sve naše stanovnike.

Izvor: Općina Vrbje