Naslovnica CRNA KRONIKA BATRINA – U PROMETNOJ NESREĆI TEŠKO OZLIJEĐENA 32-GODIŠNJAKINJA

BATRINA – U PROMETNOJ NESREĆI TEŠKO OZLIJEĐENA 32-GODIŠNJAKINJA

1463
0
Podijeli objavu
Foto: PU BPŽ. Ilustracija (fotografija nije izravno povezana s opisanim događajem)

Osobni automobil je u zanošenju sletio u kanal, udarivši u kosinu kanala i rub betonskog mosta kolnog ulaza

U Batrini, jučer (29. rujna), u 16.40 minuta, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je 66-godišnjak upravljao traktorom za koji je bila priključena tehnički neispravna, neosigurana i neregistrirana prikolica (bez stražnje svjetlosne signalizacije).

Iza traktora u istom smjeru kretao se osobni automobil, kojim je upravljala 32-godišnjakinja. Vozač traktora je započeo skretanje sa kolnika na poljski put, ne propustivši osobni automobil koji je već započeo pretjecanje preko pune razdjelne crte na kolniku, te je došlo do udara automobila u traktor.

Osobni automobil je u zanošenju sletio u kanal, udarivši u kosinu kanala i rub betonskog mosta kolnog ulaza. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 32-godišnjakinja, koja je zadržana na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

Policijski službenici protiv 66-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, a protiv 32-godišnjakinje prekršajnu prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU BPŽ