Naslovnica NAJAVE „KORAK PO KORAK“ – KAZALIŠNA PREDSTAVA U PONEDJELJAK U DOMU KULTURE

„KORAK PO KORAK“ – KAZALIŠNA PREDSTAVA U PONEDJELJAK U DOMU KULTURE

728
0
Podijeli objavu

U ponedjeljak, 31. 1. u 19, 30 sati, ugostit ćemo predstavu  ”KORAK PO KORAK“, komediju nastalu u koprodukciji  Kazališta Planet Art i Kazališta Komedija.

Predstava je nastala prema hit komadu autora Petera Quiltera: Korak po korak ili Žene na rubu provalije za koji prijevod, adaptaciju, režiju i scenografiju potpisuje Marko Torjanac.

Uloge tumače: Vanda Winter, Jasna Bilušić i Marija Jernei.

 CIJENA ULAZNICE: 60 kn

Monika, Sofija i Paula, tri prijateljice iz mladosti, susreću se nakon dugo vremena, u trenutku kada su već odabrale svoje puteve i kada su ih iskustva prikupljena vlastitim usponima oblikovala, promijenila i odredila, zbog čega su jedna drugoj postale neprepoznatljivima u odnosu na doba kada su zajedno kretale u život, svaka sa svojim očekivanjima.

Može li njihovo prijateljstvo biti jače od puteva koji su ih oblikovali? Je li moguće ponovno naći povjerenje, bliskost i otvorenost koje su ih nekada davno povezale?

Ova duboka i ozbiljna pitanja iza kojih počesto vrebaju provalije, Peter Quilter nam donosi kroz obilje humora i zabave u ovoj šarmantnoj priči o tri prijateljice različitih životnih puteva i sudbina koje se neočekivanim povodom sastaju u namjeri da savladaju dugo odgađani uspon na planinu koja će ih suočiti sa samima sobom i međusobno. Na tom će putovanju svatko moći prepoznati i svoje životne dvojbe te pronaći možda i poneki odgovor. Pripremite se! Uspon je velik, a put urnebesan! Pazite da ne ostanete bez daha! Zato – korak po korak…

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: [email protected], ili na tel. 035/331-010.

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.

*Osobama starijima od 16 godina, ulaz je dopušten uz predočenje EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, testiranju odnosno preboljenju bolesti COVID-19.