Naslovnica NAJAVE “TI SI TAJ” – JENNIFER LOPEZ i OWEN WILSON U ROMANTIČNOJ HIT...

“TI SI TAJ” – JENNIFER LOPEZ i OWEN WILSON U ROMANTIČNOJ HIT KOMEDIJI U NOVOGRADIŠKOM KINU /TRAILER/

555
0
Podijeli objavu

SADSRŽAJ FILMA:

Najseksi slavni par na svijetu Kat Valdez (Lopez) i nova glazbena zvijezda Bastian (Maluma) odluči se vjenčati pred publikom povodom uspješnog hit singla “Marry Me”. Ceremonija će biti dio koncerta i prenosit će se uživo preko društvenih platformi.

Charliea Gilberta (Wilson), razvedenog profesora matematike, na taj su koncert odvukle kći Lou (Chloe Coleman) i njegova najbolja prijateljica (Sarah Silverman). Nekoliko sekundi prije početka ceremonije Kat sazna da ju je Bastian prevario s njezinom asistenticom. Njezin svijet se ruši i ona se slomi na pozornici preispitujući ljubav, istinu i odanost. Najednom, ugleda stranca u gomili i njihovi pogledi se spoje. U tom trenutku izgubljenosti i ludila, Kat se odluči udati za tog stranca, a taj stranac je Charlie. Ako vas ono poznato iznevjeri, onda je možda ono nepoznato pravi odgovor.

Ovdje započinje priča filma Ti si Taj, priča o impulzivnom trenutku i ludosti iz koje se razvije neočekivana romansa.

MARRY ME

ČETVRTAK, 10. 2. u 19:30
PETAK, 11. 2 u 19:30
SUBOTA, 12. 2. u 17:00 sati

IZVORNO IME: Marry me
REDATELJ: Kat Coiro
ŽANR: romantična komedija
ULOGE: Jennifer LopezJohn BradleyMalumaOwen WilsonSarah Silverman
TRAJANJE FILMA: 112 min
GODINA: 2022.
DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 25,00 kn

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.

*Osobama starijima od 16 godina, ulaz je dopušten uz predočenje EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, testiranju odnosno preboljenju bolesti COVID-19.