Naslovnica NAJAVE “BADMAN” – AKCIJSKA KOMEDIJA U SUBOTU i SRIJEDU u NG KINU /TRAILER/

“BADMAN” – AKCIJSKA KOMEDIJA U SUBOTU i SRIJEDU u NG KINU /TRAILER/

561
0
Podijeli objavu

SADRŽAJ FILMA:
Cedric (Philippe Lacheau) je komičar koji se teško probija u filmski posao i koji je postigao uspjeh samo zahvaljujući lošem publicitetu. Kad mu producent francuskog filma o superjunaku pod nazivom Badman ponudi glavnu ulogu nakon prerane smrti glumca koji je trebao igrati lik, čini se da se sreća konačno okrenula u Cedricovu korist. Međutim, jedne noći kada doživi prometnu nesreću, Cedric dobiva amneziju i kada se osvijesti, misli da je on zaista Badman i da ima misiju koju treba ispuniti. Bez obzira na gadgete s njegovog kostima, Cedric će se morati suočiti s gangsterom i ponovno zadobiti poštovanje svog oca, policijskog komesara. Moći će računati na svoju sestru Éléonore (Elodie Fontant) i svoja dva najbolja prijatelja Adama (Tarek Boudali) i Seba (Julien Arruti).

BADMAN

SUBOTA, 9. 4. u 19:30

SRIJEDA, 13. 4. u 16:30 sati

IZVORNO IME: Badman
REDATELJ: Philippe Lacheau
ŽANR: komedija, akcija
ULOGE: Philippe Lacheau, Julien Arruti, Tarek Boudali
TRAJANJE FILMA: 82 min.  
GODINA: 2021.
DRŽAVA: Francuska
DOBNA PREPORUKA: 12

CIJENA ULAZNICE: 25,00 kn

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/331-010, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 h i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.