Naslovnica NAJAVE PRESTAVA “IZLAZAK IZ ORMARA” ŽELJKA PERVANA u SRIJEDU U DOMU KULTURE

PRESTAVA “IZLAZAK IZ ORMARA” ŽELJKA PERVANA u SRIJEDU U DOMU KULTURE

93
0
Podijeli objavu

Popularni Željko Pervan vraća se na pozornicu Doma kulture s hit predstavom – „Izlazak iz ormara“, 25. 5. 2022. u 20 sati.

„Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno!“ najavljuje Željko Pervan svoj novi show, u kojem ponovno možete očekivati – neočekivano!

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara koji je već odavno prekoračio granice Lijepe naše, pa tako vrlo često gostuje u regiji i inozemstvu. Još od nastanka „Zločeste djece“ preko legendarne „Večernje škole“ pa sve do „Pervanova dnevnika“, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, uvijek sprema sat i pol svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja!

ŽELJKO PERVAN
IZLAZAK IZ ORMARA
SRIJEDA, 25. SVIBNJA 2022. u 20:00 sati
DOM KULTURE

CIJENA ULAZNICE: 70 KN

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: domkulturenovagradiska@gmail.com ili na tel. 035/331-010.