Naslovnica GRAD U PUNOM JEKU RADOVI NA ČAROBNOJ ŠUMI ADVENTA U NAŠEM GRADU

U PUNOM JEKU RADOVI NA ČAROBNOJ ŠUMI ADVENTA U NAŠEM GRADU

2568
0
Podijeli objavu

“Advent u našem gradu”, 14. za redom, pretvara se u čarobnu šumu. Idejejna vodilja manifestacije su Adventi po uzoru na velike gradove poput Zagreba čime se danas diči TZNG.

Gradski park, samim time i grad dobit će u predbožićno i novogodišnje doba sasvim drugačiju vizualnu i sadržajnu dimenziju spomenutog događaja.

Na radost djece i odraslih, Čarobna šuma otkrit će svoj sjaj 30. studenoga u 17 sati otvorenjem klizališta u organizaciji Društva “Naša djeca”, Dječjeg foruma i Dječjeg vijeća grada Nova Gradiška.
Stoga su u punom jeku radovi na klizalištu i pripremama za broje sadržaje za djecu odrasle poput kuće Djeda Božićnjaka i štandova oko fontane.

Poslije otvorenja na kružnom toku kod crkve BDM također će biti upaljena i prva adventska svijeća koja će obilježiti početak predbožićnog doba. Kao što smo spomenuli, perioda ljubavi, mira i blagostanja među ljudima.

No, dok gradska izvršna vlast zajedno sa određenim suradnicima, predstavnicima gradskih tvrtki i ustanova, zbija redove i (ne)pruža prilike (ne)transparentno, te se grupira u društvo i povlaštene skupine pozabavimo se ipak vedrijim temama. Ipak dolazi Božić. Vrijeme ljubavi i mira.
No, idemo i ususret predsjedničkim izborima stoga se nećemo iznenaditi posjetama kandidata za mjesto predsjednika koji će, naravno prodefilirati gradom dok će njihovi puleni pokazivati svaki svoja postignuća.