Naslovnica C'EST LA VIE GRAĐANI U AKCIJI – PRAVE I DONIRAJU ZAŠTITNE MASKE /photo/

GRAĐANI U AKCIJI – PRAVE I DONIRAJU ZAŠTITNE MASKE /photo/

1636
0
Podijeli objavu

Zbog nedostatka zaštitnih maski na području Nove Gradiške, društvo građana koji hoće ostati anonimni, zasukali su rukave i bacili se u akciju pravljenja istih. U akciju se uključilo i nekoliko lokalnih krojačica. Dio maski je već doniran najpotrebitijima – zdravstvenim ustanovama i ordinacijama, vatrogascima, staračkim domovima, vrtićima, djelatnicima kućne njege i ostalima..

Pozivaju i ostale građane da se priključe akciji materijalom.

“Dragi ljudi, zbog velikog nedostatka maski, bacili smo se na izradu istih. Uspjeli smo skupiti dovoljno tkanine, ali gumice su nam problem. Ako imate gumice doma na zalihama, a nalazite se na području Nove Gradiške ili ste nam ih u mogućnosti poslati, kontaktirajte me na 099 78 97 844.

Maske će se naravno donirati za potrebe ove situacije u kojoj se nalazimo.

Hvala svima koji su nam pomogli da u jako kratkom roku dođemo do potrebnih materijala i da sve izrealiziramo. Svaki dan ćemo raditi na tome kako bi svi bili opskrbljeni.

Pozivam sve prijatelje dizajnere i sve ljude koji znaju šivati da izdvoje ovo vrijeme karantene i izolacije i pomognu svojim lokalnim područjima. Čuvajte se, čuvajte jedni druge i dajte svoj doprinos koliko god je to moguće. Čuvajte se i budite odgovorni! Zajedno smo jači“!ističe jedna od organizatorica ove akcije.

Što li reći, nego bravo za ekipu koja uz konvencionalne bijele pravi i, kao što vidite, dizajnerski vesele maske koje će svojim bojama svakako i psihološki utjecati da se građani malo bolje osjećaju.

Svi koji možete, svatko na svoj način i u skladu s mogućnostima, pomozite svim ljudima koji općenito doprinose borbi protiv ove krizne situacije u kojoj se svi nalazimo.