Naslovnica OPĆINE Dragalić OPĆINA DRAGALIĆ – Zvonimir Karlik, primjer načelnika u kriznim vremenima, nudi pomoć...

OPĆINA DRAGALIĆ – Zvonimir Karlik, primjer načelnika u kriznim vremenima, nudi pomoć mještanima

1769
0
Podijeli objavu

Poštovane građanke i građani općine Dragalić, ovim putem želim Vas dodatno upozoriti na okolnosti koje nas posljednjih dana sve više zaokupljaju i određuju nam način života i svakodnevnih aktivnosti.

Tražim od Vas da sa maksimalnom ozbiljnošću i odgovornosti prema sebi i svima oko Vas uvažavate i savjesno akceptirate preporuke Nacionalnog stožera i lokalnih stožera, prvenstveno uvažavajući preporuku što manjeg socijalnog kontakta i samoizolacije za one kojima je ista mjera određena.

Ovim putem obavještavam Vas još jednom o mogućnosti da pozivom na broj telefona u uredu općinske uprave 376 – 236 svakim radnim danom od 08:00 do 14:00 sati možete ostaviti poruku o potrebi za pomoć, prvenstveno starija i samačka domaćinstva kojima je potrebna pomoć za dostavom dnevnih životnih namirnica (kruha,mlijeka, potrepština za osobnu higijenu..), potrebe za dostavom lijekova, odlaskom u bolnicu.

U najkraćem mogućem roku nazvat ću Vas, doći do Vas ili dostaviti traženo.

U bilo koje doba dana, a izvan radnog vremena općinske Uprave, sve navedeno možete zatražiti i pozivom na moj broj mobitela 098 428 408 i u razumnom vremenu odgovorit ću Vam i svakako pokušati riješiti sve ono što je razumno i u mojim mogućnostima.

S izrazitim poštovanjem prema svima Vama, općinski načelnik Zvonimir Karlik.