Naslovnica CRNA KRONIKA U SINOĆNJOJ PROMETNOJ NESREĆI TEŠKO OZLIJEĐENE DVIJE OSOBE – AUTOMOBILIMA UPRAVLJALI 18...

U SINOĆNJOJ PROMETNOJ NESREĆI TEŠKO OZLIJEĐENE DVIJE OSOBE – AUTOMOBILIMA UPRAVLJALI 18 i 19-godišnjak

1025
0
Podijeli objavu
novagradiska.eu

Sinoć smo izvijestili o prometnoj nesreći koja se dogodila oko 22.30 sati na raskrižju kod ulica Zrinski, M. Kraljevića i Potočne u kojoj su teško ozlijeđene dvije, dok su četiri osobe lakše ozlijeđene. Donosimo službeno izvješće policije.

Očevidom policijskih službenika je utvrđeno, da je 19-godišnjak upravljajući osobnim automobilom ušao u raskrižje ne propustivši osobni automobil s prednošću prolaska, kojim je upravljao 18-godišnjak, te je došlo do udara jednog automobila u drugi.

Također je utvrđeno, da je u osobnom automobilu kojim je upravljao 19-godišnjak bilo pet putnika, dakle više nego je upisano u prometnoj dozvoli, dok su se u drugom automobilu nalazila dva putnika.

U ovoj prometnoj nesreći, teško su ozlijeđene dvije osobe (15-godišnjakinja i 17-godišnjakinja), koje su zadržane na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški, dok su četiri osobe lakše ozlijeđene (u dobi od 24, 21, 18 i 17).

Policijski službenici protiv 19-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u vezi počinjenja kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.