Naslovnica NAJAVE PAULA i ĐELO JUSIĆ OTVARAJU SUTRA NG LJETO u GRADSKOM PARKU

PAULA i ĐELO JUSIĆ OTVARAJU SUTRA NG LJETO u GRADSKOM PARKU

988
0
Podijeli objavu

Pučko otvoreno učičišze (Dom kulture) i Turistička zajednica grada Nova Gradiška s veseljem najavljuju koncert Paule i Đele Jusić, dragih suradnika čije je izvedbe zaista užitak slušati i koji su se zsa zadovoljstvom odazvali dolasku u Novu Gradišku.

Večer puna emocija koja će vam razgaliti dušu očekuje vas u četvrtak 13. 8. u Gradskom parku s početkom u 20,30 sati. Moći ćete uživati u ljubavnim baladama u izvedbi ovih vrsnih umjetnika. Zasigurno ćete rado poslušati i neke od bezvremenskih hitova s različitih strana svijeta. Pauline emocije i njezin kristalno čist glas dotaknut će i najskrovitiji dio vaše duše.

Spoj Dalmacije po ocu i Makedonije po majci, iznjedrio je u Paulinu baršunastom glasu južnjačku senzualnost i temperament. S nevjerojatnom lakoćom u interpretaciji, Paula na poseban i vrlo senzualan način koketira doslovce sa svim stilovima glazbe. U toj senzualnosti isprepliće se pop-glazba, šlageri, balade, sevdah, makedonska tradicionalna glazba, francuska šansona, dalmatinska nostalgija i miris mora. Koncert “Pjesma i ja” nije običan koncert. To je sentimentalno putovanje u čovjekovu nutrinu. Ali ne zaustavlja se samo na nježnosti i plahosti. Proradi povremeno i južnjački bunt, koji glasu daje energiju i snagu.

I upravo zato Paula voli pjesmom “putovati” kroz različite stilske forme. Premda je pjevačica zabavne glazbe, na koncertima uvijek ostavlja mjesta i za tradicionalnu glazbu s raznih strana svijeta, što joj s obzirom na to da pjeva na sedam jezika, nije problem. Njezine interpretacije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

PAULA JUSIĆ: PJESMA I JA
KONCERT ZA DUŠU
ČETVRTAK, 13. 8. u 20,30
GRADSKI PARK

NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.