Naslovnica ŽUPANIJA Aktualnosti ŽUPANIJA – NA SVADBAMA OGRANIČENJE DO 50 OSOBA

ŽUPANIJA – NA SVADBAMA OGRANIČENJE DO 50 OSOBA

934
0
Podijeli objavu

Kako doznajemo od Stožera Civilne zaštite Brodsko-posavske županije, Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske je danas, na prijedlog Stožera civilne zaštite Brodsko-posavske županije, donio Odluku o uvođenju nužne epidemiološke mjere ograničenja svadbenih svečanosti za područje Brodsko-posavske županijePrijedlog je uslijedio nakon sastanka načelnika Stožera civilne zaštitite Republike Hrvatske, potpredsjednika Vlade i ministra Davora Božinovića s predstavnicima svih županijskih stožera koji je održan 24. kolovoza 2020. godine, a na kojem su predstavnici županijskih stožera pozvani da zajedno s lokalnim stožerima na svom području procjenjuju epidemiološku situaciju i predlažu donošenje odluka koje smatraju potrebnim i najboljim za svoje područje.

Na temelju donesene Odluke na svadbenim svečanostima koje će se održavati na području Brodsko-posavske županije moći će biti prisutno najviše 50 osoba.

Odluka će se početi primjenjivati od 31. kolovoza 2020. godine i to u trajanju od 14 dana, s mogućnošću produženja primjene ako to Županijski stožer ocijeni potrebnim.