Naslovnica NAJAVE NAJNOVIJA FILMSKA ADAPTACIJA PINOKIJA U NG KINU /TRAILER/

NAJNOVIJA FILMSKA ADAPTACIJA PINOKIJA U NG KINU /TRAILER/

738
0
Podijeli objavu

SADRŽAJ FILMA:
Nagrade i nominacije:
Nagrada David di Donatello – 15 nominacija

Vjerna filmska adaptacija slavne priče o drvenoj lutki koja će oživjeti uz pomoć siromašnog i usamljenog rezbara drveta. Poput svakog djeteta, Pinokio je znatiželjan o svijetu koji ga okružuje te ga upoznaje sistemom pokušaja i pogreške.

Naoružan nezasitnom dječjom hrabrošću, on postaje upravo onakav kakvim je i zamišljen. Autor Collodi napisao je knjigu „Pinokijeve pustolovine“ još krajem 19-og stoljeća, ali njegov lik je danas važniji nego ikada prije – premda se čini da se svijet kreće u suprotnom smjeru. Redatelj Matteo Garrone svijetu Pinokija daruje vizionarsku dimenziju koja, baš poput knjiga, ima široki zamah. Njegov lik Pinokija kreće se na način koji je istovremeno realističan i fantastičan. Radnja je smještena u ruralnoj, bezvremenskoj, ali neodoljivoj Italiji koja odiše prostranstvima, morem i farmama.

Gledatelji će sasvim sigurno svaki za sebe pronaći svog omiljenog lika koji se pojavljuje u životu malog Pinokija, a koji ga direktno upoznaje s prirodom, životinjskim carstvom i svijetom mašte.

PINOKIO
PETAK, 25. 9. u 17,00 SATI I
SUBOTA, 3. 10. u 17,00 SATI
DOM KULTURE

IZVORNO IME: Pinocchio
REDATELJ: Matteo Garrone
ŽANR: fantazija
ULOGE: Roberto Benigni, Federico Ielapi, Rocco Papaleo, Massimo Ceccherini
TRAJANJE FILMA: 125 minuta
DRŽAVA: Italija
POČETAK PRIKAZIVANJA: 24.09.2020.

Datum prikazivanja je informativnog karaktera i kao takav je podložan promjenama.

CIJENA ULAZNICE: 25 KN

NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.