Naslovnica GRAD DOBITNICI NAJVIŠIH GRADSKIH PRIZNANJA POVODOM DANA GRADA

DOBITNICI NAJVIŠIH GRADSKIH PRIZNANJA POVODOM DANA GRADA

1354
0
Podijeli objavu

Zbog pandemije koronavirusa i strožijih epidemioloških mjera, 8. prosinca, 272. godišnjica osnivanja Grada Nova Gradiška i blagdan Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije, ove godine proslavit će se bez tradicionalne svečane sjednice Gradskog vijeća u Domu kulture.

Također neće biti ni brojnih popratnih kulturnih i inih aktivnosti koje se održavaju u prosincu povodom Dana grada.

Kako je rečeno na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća svečane sjednice Gradskog vijeća, dobitnici najviših gradskih priznanja svoje će nagrade dobiti naknadno kada budu povoljniji epidemiološki uvjeti.

Donosimo vam dobitnike ovogodišnjih najviših gradskih priznanja:

NAGRADA GRADA NOVE GRADIŠKE:

Dodjeljuje je se MIRKU GOLOVRŠKOM, prof., za izniman cjeloživotni doprinos na unapređenju i promicanju vrijednosti osnovno školskog obrazovanja.

GRB GRADA NOVE GRADIŠKE dodjeljuje se:

EVICI KRALJIĆ, za izniman doprinos u promicanju osobnosti grada Nove Gradiške u svojim umjetničkim djelima diljem lijepe naše i izvan njenih granica.

Fasadersko-ličilačkom obrtu “CINDRIĆ FASADE I INTERIJERI“, za dugogodišnje uspješno organiziranje rada i poslovanja te značajne poslovne rezultate.

Radio klubu „NOVA GRADIŠKA“ 9A1AAY, za dugogodišnje zalaganje u promicanju tehničke kulture prvenstveno među mladima te izuzetnog doprinosa u održavanju komunikacije grada Nove Gradiške s vanjskim svijetom tijekom Domovinskog rata.

MEDALJA GRADA NOVE GRADIŠKE dodjeljuje se:

LJILJANI ŠOCH, vlasnici obrta za usluge EXCLUSIVE EVENTS, za poticanje razvoja obrtništva i uspješno organiziranje manifestacije „Sajam vjenčanja Exclusive“.

MLADENU ŠAŠU, za dugogodišnji nesebičan, požrtvovan rad i djelovanje u Dobrovoljno vatrogasnom društvu Nova Gradiška.

MARKU TOKIĆU, za iznimne rezultate i doprinos u promicanju sporta-kuglanja u Novoj Gradiški kao i za doprinos u Domovinskom ratu.

Frizerskom salonu “FANCY” hairdesing & academy, za uspješno poslovanje i razvoj obrtništva te promicanja uslužne djelatnosti.

Kazališnoj udruzi glumaca amatera „KUGLA“ NOVA GRADIŠKA, za značajan doprinos u razvoju kazališno amatersko djelovanja na području grada Nove Gradiške.

Tvrtki „PLANET RAČUNALA“ Nova Gradiška, za nesebičan i hvale vrijedan doprinos u humanitarnom djelovanju prema udrugama s područja grada Nove Gradiške.

Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama „SUNCOKRET„ Nova Gradiška za dugogodišnje zalaganje u području zaštite i promicanja prava i interesa djece i mladih s teškoćama u razvoju i osoba s intelektualnim teškoćama.