Naslovnica LIFESTYLE Go.C – ELDIN INOVATIVNI PRAKTIČNI DOZATOR ANTISEPTIKA KOJI JE STALNO UZ VAS...

Go.C – ELDIN INOVATIVNI PRAKTIČNI DOZATOR ANTISEPTIKA KOJI JE STALNO UZ VAS /VIDEO/

798
0
Podijeli objavu

Početkom krize izazvane pandemijom virusa COVID-19, antiseptici su postali jedno od učinkovitijih rješenja u zaštiti od opasnih virusa i bakterija, a dostupni su svakom od nas. U stvarnosti, korištenje antiseptika u bočicama je ponekad nepraktično i nedostupno, stoga su se u Eldi dosjetili praktičnijeg riješenja.

Novagradiška tvrtka “Elda” početkom godine je počela poizvoditi dezinfeskcijska sredstva, a zatim su osmislili i inovativni proizvod u svijetu dezinfekcije. To je praktični dozator antiseptika koji je, osim što je higijenski vrlo prihvatljivo rješenje, dizajniran tako da se uklapa u svakodnevnu upotrebu.

Oblik je praktično dizajniran da stane u svačiji dlan, a dolazi u zapremnini od 30 ml, što je dovoljno za 235 puta korištenja s jednim punjenjem.

  • Jednostavan za rukovanje, čini ga savršenim uređajem za dezinfekciju, a u isto vrijeme nije nametljiv i odgovara bilo kojoj odjevnoj kombinaciji. Najbolje mjesto za stavljanje raspršivača je u području struka, kako bi bio u najboljem položaju u odnosu na ruke te na taj način osigurao maksimalnu zaštitu od neželjenih virusa i bakterija. Polaganjem dlana na dozator i pritiskom silikonske tipke palcem, dobit ćemo optimalnu količinu antiseptika dovoljnu za dezinficiranje oba dlana. Još jedna prednost ovog inovativnog proizvoda je mogućnost ponovnog punjenja što ga čini ekološki i financijski najisplativijim rješenjem”. – ističu iz Elde.