Naslovnica DOBAR/LOŠ PRIMJER DOBAR PRIMJER ELDINI PROIZVODI NOSE OZNAKU “CROATIAN QUALITY” – UZ BROJNE CERTIFIKATE i SVJETSKA...

ELDINI PROIZVODI NOSE OZNAKU “CROATIAN QUALITY” – UZ BROJNE CERTIFIKATE i SVJETSKA PRIZNANJA NAJDRAŽE JE ONO DOMAĆE

919
0
Podijeli objavu

Godina na izmaku bila je godina velikih izazova za mnoge poduzetnike. Globalna pandemija utjecala je na poslovanje većine tvrtki u svim djelatnostima. Tvrtka Elda je pozitivni primjer prilagodbe novonastaloj situaciji. Ova novogradiška tvrtka na početku pandemije prenamijenila je dio proizvodnje na antiseptike za ruke i površine, te su na taj način zaštitili glavnu djelatnost proizvodnje e-tekućina za e-cigarete.

Sukladno kontinuirano dobrim poslovnim rezultatima, nisu izostale niti nove nagrade i certifikati.

U konkurenciji 562 kandidata iz 9 zemalja, tvrtki Elda dodijeljena je nagrada i priznanje za doprinos razvoju poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“.

Cilj je da se javno oda priznanje i široj javnosti skrene pažnja na velike vizionare i lidere gospodarske scene čija neustrašivost, rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati služe kao primjer ostalim tvrtkama. Takve tvrtke su temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo te kreator razvojnih izazova za novo vrijeme.

Bitno je istaknuti Zlatni AAA certifikat bonitetne izvrsnosti čiji su ponosni vlasnici već tri godine zaredom, te su nositelji Platinaste bonitetne izvrsnosti za 2019. i 2020. godinu.

To je dokaz kako poslovanje tvrtke nije samo stabilno, već bilježi kontinuirani rast.

Zahvaljujući visokim standardima,  nositelji su certifikata prema normama ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007, ISO 14001:2004, HACCP i ISO 50001, a 2020.g. tvrtki je dodijeljen i Certifikat kojim se potvrđuje da je sustav upravljanja kontinuitetom poslovanja u organizaciji u skladu sa zahtjevima ISO 22301 : 2012.

Zahvaljujući modernom proizvodnom pogonu i laboratoriju za kontrolu kvalitete standardiziranom po normi HRN ISO/IEC-17025:2017, u koje je uloženo više od 30 milijuna kuna, kontinuirano se prati kvaliteta proizvoda.

Upravo uvođenjem novih proizvoda, antiseptika za dezinfekciju ruku i površina, Elda je postala ponosni nositelj potvrde o dokazanoj djelotvornosti dezinficijensa protiv koronavirusa prema normi HR EN 14476:2013+A2:2019.

Isto tako zadovoljavaju normu HRN EN 1276 (baktericidnost), normu HRN EN 1650 (fungicidnost) i normu HRN EN 1500 (djelotvornost na mikroorganizme i bakterije utrljavanjem u ruke).

Kontinuiranim radom i daljnjim testiranjima primili su i nove 3 potvrde o djelotvornosti dezinficijensa na sljedeće norme:

HRN EN 13727 + A2:2015-12 ( kvantitativni test suspenzije za procjenu baktericidnog djelovanja u medicinskom području ); HRN EN 13624:2013-12 ( kvantitativni test suspenzije za procjenu fungicidne djelotvornosti ili djelotvornosti na kvasce kemijskih dezinficijensa i antiseptika ); HRN EN 13697 + A1:2019-08 ( baktericidno i / ili fungicidno djelovanje dezinficijensa na neprozirnim površinama – kvantitativna metoda ).

Kao kruna ove vrlo uspješne poslovne godine, proizvodima tvrtke Elda, tekućem dezinficijensu za ruke i gel dezinficijensu za ruke, dodijeljeno je pravo upotrebe znaka “Hrvatska kvaliteta – Croatian Quality”.

To je priznanje poslovnom subjektu za njegov proizvod, te jamči da su proizvodi natprosječne kvalitete i pouzdani na tržištu. Znak Hrvatske kvalitete pridonosi stvaranju dodane vrijednosti za proizvode, a ujedno i stvaranju prepoznatljivosti ukupnog identiteta kvalitetnih hrvatskih proizvoda na domaćem i svjetskom tržištu.

Iz Elde poručuju da kontinuirano rade na razvoju kvalitete i istraživanju svojih proizvoda, te ne sumnjaju da će i sljedeća poslovna godina donijeti nove uspjehe, certifikate i dobre poslovne rezultate.