Naslovnica GRAD UDRUŽENJE OBRTNIKA NOVA GRADIŠKA ORGANIZIRA POMOĆ POTRESOM POGOĐENIM PODRUČJIMA

UDRUŽENJE OBRTNIKA NOVA GRADIŠKA ORGANIZIRA POMOĆ POTRESOM POGOĐENIM PODRUČJIMA

789
0
Podijeli objavu
Tomislav Šimić, predsjednik Udruženja obrtnika nova Gradiška

Ceh graditeljstva Udruženja obrtnika Nova Gradiška uključio se u pomoć potresom pogođenom području Sisačko-moslavačke županije, te organizira akciju prikupljanja građevnog materijala.

Ovim putem pozivamo sve naše obrtnike građevinske struke – krovopokrivače i limare, ali i sve ostale, koji bi se htjeli i mogli uključiti u akciju, te svoje vrijeme staviti na raspolaganje potrebnima, da se jave predsjedniku Udruženja obrtnika Tomislavu Šimiću na broj telefona: 098 189 8425, ili predsjedniku Ceha graditeljstva Josipu Mirčiću na broj: 098 340 657, radi daljnjeg dogovora i organizacije.

Ujedno pozivamo sve obrtnike i sve ljude dobre volje da u skladu sa svojim mogućnostima doniraju građevinski materijal – novu letvu za krovove te polovni crijep – vinkovački ili mediteran.

Donirani građevinski materijal prikuplja se do nedjelje, u prostoru tvrtke DOL-NEKRETNINE iz Nove Gradiške (bivši Beton-Strmac), koja je ustupila svoje skladište.  Ukoliko netko ima crijepa za donirati, a nema ga kako dopremiti na sabirno mjesto, molimo Vas da se također slobodno obratite  g. Šimiću ili g. Mirčiću, kako bi oni organizirali prijevoz istog.

Članovi Udruženja i Ceha sljedeći tjedan će krenuti na pogođena područja kako bi pomogli u sanaciji objekata koje će biti moguće osposobiti, kako bi ljudi imali krov nad glavom.

Unaprijed se zahvaljujemo svima na pomoći.

Izvor: Udruženje obrtnika Nova Gradiška