Naslovnica CRNA KRONIKA CRNA KRONIKA: U OKUČANIMA BIJEG SA MJESTA NESREĆE, NA PODRUČJU REŠETARA UHVAĆEN...

CRNA KRONIKA: U OKUČANIMA BIJEG SA MJESTA NESREĆE, NA PODRUČJU REŠETARA UHVAĆEN LOPOV

834
0
Podijeli objavu

Protiv osumnjičenog 40-godišnjaka policija podnosi posebno izvješće kao dopunu kazneno prijavi Općinskom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, jučer (25. veljače), proveli su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom.

Pritom su utvrdili da je 40-godišnjak, dana 21./22. veljače, tijekom noći, pomoću originalnog ključa ušao u vikendicu, na području Općine Rešetari. Pritom je iz unutrašnjosti otuđio razne predmete (pekač, nož) i više boca raznog alkoholnog pića (vino, viski, rakija, pivo i dr.), oštetivši vlasnicu za nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici su dio otuđenih predmeta pronašli kod osumnjičenika i vratili vlasnici.

Protiv 40-godišnjaka policija podnosi posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Policijski službenici su vozača ubrzo pronašli i zaustavili, kojom prilikom su utvrdili da je pod utjecajem alkohola (2,43 promila).

U Okučanima, u Ulici kralja Tomislava, jučer (25. veljače), u 15.55 sati, dogodila se prometna nesreća, u kojoj je sudjelovao vozač s 2,43 promila alkohola u organizmu, a u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba.

Naime, policijski službenici Policijske postaje Okučani, utvrdili su da je 57-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom zbog ne držanja strane kretanja prešao rub kolnika, te prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio bicikla koji je uz sami rub kolnika držala 34-godišnjakinja. Vozač je potom napustio mjesto događaja ne popunivši i potpisavši Europsko izviješće, niti je razmijenio osobne podatke i podatke o vozilu sa 34-godišnjakinjom.

Policijski službenici su ga ubrzo pronašli i zaustavili, kojom prilikom su utvrdili da je pod utjecajem alkohola (2,43 promila). Također nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom, te kod sebe nije imao vozačku dozvolu.

Policijski službenici su alkoholiziranog 57-godišnjaka isključili iz prometa te zadržali u policiji na otriježnjenju. Također su ga pregledali zdravstveni djelatnici, kojom prilikom je utvrđeno da je sposoban za daljnji postupak i zadržavanje u policiji.

Policijski službenici protiv 57-godišnjaka podnose odgovarajuće prekršajne prijave mjerodavnom Općinskom sudu.

Izvor: PUBPŽ