Naslovnica CRNA KRONIKA U PROMETNOJ NESREĆI KOD STAROG PETROVOG SELA TEŠKO OZLIJEĐEN 34-GODIŠNJAK

U PROMETNOJ NESREĆI KOD STAROG PETROVOG SELA TEŠKO OZLIJEĐEN 34-GODIŠNJAK

1016
0
Podijeli objavu
Foto: PU brodsko-posavska

Prometna nesreća na A3 kod Starog Petrovog Sela

Na autocesti A3, kod Starog Petrovog Sela, u četvrtak (11. ožujka), oko 22 sata, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Policija je očevidom utvrdila, da je do prometne nesreće došlo, jer je 21-godišnji državljanin Bugarske, upravljao osobnim automobilom, bugarskih nacionalnih oznaka, krećući se autocestom A3 u smjeru zapada. Dolaskom do 180 km autoceste, prešao je osobnim automobilom na prometnu traku namijenjenu za pretjecanje vozila, u trenutku dok ga je obilazio osobni automobil riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 34-godišnjak, te je došlo do sudara vozila.

Nakon udara je došlo do prevrtanja i slijetanja na travnatu površinu, osobnog automobila kojim je upravljao 34-godišnjak.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 34-godišnji hrvatski državljanin, kojemu je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Policijski službenici protiv 21-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu

Izvor: PU BPŽ