Naslovnica OPĆINE OPĆINA VRBJE – ZAVRŠENI RADOVI NA ENERGETSKOJ OBNOVI DRUŠTVENOG DOMA U BODOVALJCIMA

OPĆINA VRBJE – ZAVRŠENI RADOVI NA ENERGETSKOJ OBNOVI DRUŠTVENOG DOMA U BODOVALJCIMA

885
0
Podijeli objavu

Prošli tjedan završeni su radovi na energetskoj obnovi Društvenog doma u Bodovaljcima. Novi izgled doma promijenio je estetsku vizuru središta naselja koja je sada vizualno privlačnija, te što je još važnije, osigurana je bolja energetska učinkovitost zgrade. Na fotografijama prije i poslije koje vam donosimo, jasno je vidljivo poboljšanje u vizualnom i funkcionalnom smislu.

Po završetku implementacije ovog projekta načelnik Igor Jurišić je naglasio:

Visoka energetska učinkovitost javne infrastrukture, odnosno zgrada javne i društvene namjene, znači uštedu krajnjim korisnicima tih prostora i općinskom proračunu, ali i pokazuje usmjerenost lokalne samouprave ka provedbi zelenih politika koje su održive i dobre za okoliš. Smanjenje potrošnje koje energetska obnova sa sobom nosi u konačnici će dovesti i do usmjeravanja proračunskih sredstava u nove svrhe na korist mještana naše općine. Unatoč kriznom vremenu u kojem se trenutno nalazimo, tim Općine Vrbje je pametnim upravljanjem resursima općine osigurao sredstva za ovu investiciju, što je već treći infrastrukturni projekt koji je općina uspjela provesti u proteklih godinu dana.

Vjerujemo kako ćemo uskoro dočekati i popuštanje epidemioloških mjera koje će omogućiti korištenje Društvenog doma mještanima Bodovaljaca i cijele općine”.

Općina Vrbje