Naslovnica CRNA KRONIKA U MAŠIĆU SKRIVIO PROMETNU NESREĆU S 2,54 PROMILA ALKOHOLA U KRVI

U MAŠIĆU SKRIVIO PROMETNU NESREĆU S 2,54 PROMILA ALKOHOLA U KRVI

793
0
Podijeli objavu

Alkoholizirani vozač je zadržan u policiji na otriježnjenju, te protiv njega slijede prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Dana 22. ožujka, u 15.55 sati, u naselju Mašić (Općina Dragalić), dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama, koju je prouzrokovao 38-godišnjak pod utjecajem alkohola.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 38-godišnjak (s 2,54 promila alkohola u organizmu) upravljao osobnim automobilom kolnikom županijske ceste od istoka u smjeru zapada. U jednom trenutku, 38-godišnji vozač se nije kretao sredinom obilježene kolničke trake, već je kotačima vozila zahvatio travnatu površinu i izgubio nadzor nad vozilom te sletio u odvodni kanal. U daljnjem kretanju, osobni automobil je udario u rub betonskog mosta, nakon čega se zaustavio.

U ovoj prometnoj nesreći lakše tjelesne ozljede su zadobili 38-godišnji vozač i 57-godišnji suvozač, koji su nakon pružene liječničke pomoći pušteni iz bolnice.

Alkoholizirani vozač je zadržan u policiji na otriježnjenju, te protiv njega slijede prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU BPŽ