Naslovnica POLITIKA HDZ DAVORIN SLIŠURIĆ – “PRVI SMO IZAŠLI SA PROGRAMIMA” /VIDEO/

DAVORIN SLIŠURIĆ – “PRVI SMO IZAŠLI SA PROGRAMIMA” /VIDEO/

875
0
Podijeli objavu

Gradski odbor HDZ-a predvođen kandidatom za gradonačelnika Davorinom Slišurićem i kandidatkinjom za zamjenicu gradonačelnika Marijom Mihaljević jučer su iskoristili lijep dan za druženje s građanima, prikupljajući potpise i prezentirajući svoje programe za lokalne izbore koji će se održati 16. svibnja.

Između ostaloga, Davorin Slišurić je istaknuo da je HDZ upravo prva stranka koja je izašla sa programima naglasivši, kao i na predstavljanju kandidata prošle nedjelje, projekte koji su realni, a nisu priče i obećanja.

Davorin Slišurić

Marija Mihaljević je izrazila svoje zadovoljstvo ljudima koji će biti na listi, popis će biti predstavljen krajem ovog, odnosno početkom idućeg tjedna.

Marija Mihaljević
  • “Izuzetno smo zadovoljni odazivom naših sugrađana. Zahvaljujem svima koji se potpisuju za kandidaturu mene i moje zamjenice gospođe Marije Mihaljević i župana Danijela Marušića, također i za Gradsko vijeće Grada Nova Gradiška i županijsku skupštinu.
    Prikupljamo potpise i po temeljnim organizacijama. Biot ćemo tu i u subotu od 7 do 12 sati.
    Potpisa već imamo dovoljno no mi ćemo i dalje nastaviti prikupljati potpise do zadnjeg dana do kad se po pravilima to može.
    Nadam se da će naši sugrađani prepoznati lice Hrvatske demokratske zajednice koje može donijeti pobjedu u Novoj Gradiški. Ostvarit ćemo dobar rezultat. U pripremi smo izrade liste za Gradsko vijeće. Imena ćemo obznaniti krajem ovog ili početkom idućeg tjedna.
    Prema konceptu kojeg mi imamo lista će biti izuzetno jaka i kvalitetna, sa imenima koja iza sebe imaju rezultate i u svom privatnom i poslovnom životu. Dakle, bez mrlja, repova, čistog obraza i sa podignutim čelom idemo na ove izbore.

    Bez ikakvih problema ćemo komunicirati sa svim našim građanima o svim problemima koji se pojavljuju u Novoj Gradiški i koji su se pojavili. Slušat ćemo bilo naroda i na taj način ćemo najbolje reagirati za dobrobit naših sugrađana, naših sumještana i ja se nada da će oni prepoznati da upravo mi realno možemo ostvariti svoj program jer ni jedna stranka do sada nije izašla sa svoji programom. To su sve više, manje priče i obećanja, međusobna napadanja.
    Mi idemo s jednom afirmativnom i konstruktivnom kampanjom predstavljajući svoj program, način na koji ćemo isti ostvariti bez nekog velikog napadanja, vrijeđanja, omalovažavanja naših političkih konkurenata. Ali daleko od toga da nećemo reći i ukazati što nije bilo dobro, a puno toga nije bilo dobro.
    Naš program ima 10 točaka koje smo već prestavili, pa ću ukratko. Prije svega gospodarstvo, obrtništvo, malo i srednje poduzetništvo, otvaranje novih dobro plaćenih i kvalitetnih radnih mjesta sa kojima se može dobro živjeti u gradu Novoj Gradiški. Također ćemo raditi na tome da nam što više mladih ostane u Novoj Gradiški, a i oni koji su otišli ili u Zagreb, neka druga veća mjesta u Hrvatskoj ili u inozemstvo da ih upravo pokušamo vratiti i omogućiti im život i rad u svome gradu.

    Evo, sad sam upravo razgovarao s jednim mladim čovjekom koji živi i radi u Njemačkoj koji sa suzama u očima kaže da se sutra vraća ponovno u Munchen raditi, a najradije bi ostao tu da ima bar neku pristojnu plaću da obitelj i on mogu normalno živjeti.
    Takvih je mladih puno i mi moramo voditi o tome računa.”
    – riječi su Davorina Slišurića
  • “Subotom naravno očekujemo i više ljudi. Međutim, to je način da se pokažu promidžbeni materijali i predstave kandidati. Možemo biti zadovoljni jer smo napravili zaista dobar program. Mislim da se radi i o kvalitetnim kandidatima i kandidatu za gradonačelnika.
    Nisu samo u pitanju projekti nego i ljudi koji svojom osobnošću, kvalitetama i moralnošću će stajati iza onoga što propagiraju.” – istaknula je Marija Mihaljević.