Naslovnica POLITIKA DR. LJEPŠA RAKAS – VUJČIĆ: “POLITIČARI SVIH OPCIJA NISU OPRAVDALI ŽRTVU HRVATSKIH...

DR. LJEPŠA RAKAS – VUJČIĆ: “POLITIČARI SVIH OPCIJA NISU OPRAVDALI ŽRTVU HRVATSKIH BRANITELJA” /VIDEO/

1499
0
Podijeli objavu

Prigodom nedavno obilježene 26. obljetnice Vojno redarstvene operacije “Bljesak” postavili smo pitanje dr. Ljepši Rakas – Vujčić, predsjednici Gradskog vijeća Grada Nove Gradiške i nositeljici liste SDP-a za predstojeće lokalne izbore, kao političarki jesu li političari opravdali žrtvu branitelja, pogotovo onih koji su svoje živote dali za temelje današnje Republike Hrvatske.

Jesu li političari svih ovih godina opravdali na pravi način pijetet hrvatskim braniteljima koji su nam dali državu i ono najvrednije, živote? I jesu li se potrudili oko zapošljivosti pošto je nedavno bio Međunarodni praznik rada.

 • VIŠE U VIDEO IZJAVI:
 • Kad bi pitali naše sugrađane, a ja se dosta svakodnevno družim s građanima, mislim da političari svih opcija nisu opravdali dovoljno ono za što su se branitelji borili.
  A to znači da za jedan bolji prosperitet građana, ne samo Nove Gradiške nego i cijele države.
  Naime, ako smo mi političari sve to opravdali onda danas ne bi bila tolika stopa nezaposlenosti, ne bi se toliki mladi ljudi iseljavali iz Nove Gradiške i općenito države i vjerovatno bi mnoga druga pitanja bila bolje riješena.
  To je što se tiče političkog, društvenog, kulturnog, gospodarskog i svih ostalih bitova života.
  Tako da je na svima nama da u tom smislu što bolje i kvalitetnije radimo.
 • Ne samo za sebe, svoje prijatelje, kumove i slično, nego za sve građane Grada Nova Gardiška.” – riječi su dr. Ljepše Rakas – Vujčić, predsjednice Gardskog vijeća i nositeljice liste SDP-a na predstojećim lokalnim izborima.