Naslovnica KOLUMNE #PROKNJIŽI ME by Mirela Relković POBJEDA ILI PORAZ

POBJEDA ILI PORAZ

994
0
Podijeli objavu

Naravno pobjeda! A što bi drugo bilo?

Prije svega sam poduzetnica koja si je u svojoj karijeri dozvolila izaći iz zone ugode te si priuštiti jedan korak naprijed – u politiku. Taj istup bio je jako izazovan, i donio je sa sobom puno dobre i pozitivne energije, a posebice prekrasnih ljudi koje sam upoznala na tom, možda (za sada) kratkom i zanimljivom putu.

Kakav poraz, molim Vas!

Biti četvrti po redu na lokalnim izborima u našoj divnoj Novoj Gradišci nikom se ne bi svidjelo – liči nekima više na „drvenu medalju“, ali meni je to putokaz kojim putem treba i kako treba nastaviti. Put do cilja nije lak, brz i jednostavan. Ono u što sam sigurna jest da radim na njemu i da je on dostižan. A ja ću vremenom, svojim trudom i radom to i dokazati. Ne radi sebe – već radi svih nas! Radi našeg grada, kvalitetnijeg života naših sugrađanki i sugrađana, radi naše djece!

Iza mene na listi postoje i stranke, koje bi se trebale pitati što su uopće radile tokom kandidatura i predizbornih kampanja, a ispred mene su stranke koje bi po svom habitusu trebale biti toliko dobre, da im samo možeš zavidjeti.

Kad tamo sumrak saga. Sorry društvo – tako je.

A dokazala sam da se može prvenstveno drugačije, bez nekih repova za sobom, bez pustih obećanja ali i s puno obaveze prema onima koji su vjerovali i vjeruju i dalje u prave principe djelovanja i načine kako se može (ne nisam ja u onoj Možemo, to se u Zagrebu ne mogu odlučiti još uvijek jel’ mogu ili ne mogu i je li je „skoro“ ili „Škoro“ ).

I pobjednica sam jer sam se odlučila na ovakav potez. Pobjednica sam jer sam hrabra. Pobjednica sam jer idem i dalje uzdignute glave. I pobjednica ostajem i dalje u svemu što radim!

Posljednja dva dana nastavljam sa svojim radom i računam nadalje rezultate poduzetnika i objašnjavam novim klijentima što ih očekuje dok se budu upuštali u poduzetničke izazove i eto novih pobjeda.

I eto pobjede kada te razne kolege iz političkih krugova i iz raznih općina zovu da im malo pojasniš pokoji izvještaj, a koji je vezan uz izvještaje prema Državnom izbornom povjerenstvu. I eto opet pobjeda.

Pobjede su slatke, a do njih se dođe nakon što si doživio i koji poraz, zar ne?

Mirela Relković #ProknjižiMe