Naslovnica NAJAVE DANAS U GRADSKOM PARKU KONCERT SASTAVA “MORE LOVE ENSEMBLE”

DANAS U GRADSKOM PARKU KONCERT SASTAVA “MORE LOVE ENSEMBLE”

57
0
Podijeli objavu

Iz Pučkog otvorenog učilišta M. A. Relković Vas s veseljem pozivaju na koncert sastava “More Love Ensemble” koji će se održati danas u petak 2. 7. u 21:00.

To je drugi koncert u sklopu manifestacije Petkom u 9 koju održavamo uz potporu Grada Nova Gradiška, Turističke zajednice Grada Nova gradiška i Ministarstva kulture i medija RH.

Sastav čine Melita Lovričević (vokal i efekti), Petar Ćulibrk (klavir), Marko First (akustična i električna violina), Luka Žužić (trombon, klavijature) te Enos Kugler (bubnjevi).

Veselimo se vašem dolasku!

More Love Ensemble svojim nastupom predstavlja album Crossing koji je inspiriran hrvatskim kompozitorima klasične glazbe. Nakon 2 albuma objavljena za Aquarius Records, sastav se proširuje iz trija u kvintet, te inspiraciju za treći album ”Crossing”, pronalazi u domaćim kompozitorima klasične glazbe: L. Sorkočević, V. Lisinski, I. pl. Zajc, B. Bersa, D. Pejačević, I.Tijardović, J.Gotovac i B. Papandopulo, dajući svoju impresiju na kulturne stupove hrvatske klasične glazbe.

Sastav bilježi nekoliko turneja u 2019. godini: Kina i Maroko, gdje su u ulozi kulturnih ambasadora Republike Hrvatske, imali priliku predstavljati repetoar sa svoja prethodna dva albuma na najvećim kulturnim festivalima u tim zemljama.

Izvor: POUMAR