Naslovnica NAJAVE “LJEPOTICA I ZVIJER” – KAZALIŠNA PREDSTAVA ZA DJECU SUTRA U GRADSKOM PARKU

“LJEPOTICA I ZVIJER” – KAZALIŠNA PREDSTAVA ZA DJECU SUTRA U GRADSKOM PARKU

509
0
Podijeli objavu
Foto: Teatar "Naranča"

O predstavi:
Priča je ova svjedok velike mržnje što pretvaraše mladiće u zvijeri. Nekada davno, u Ružinom carstvu to bi, gdje živio je mladi i oholi Princ. Jedne kobne noći Zlobnica Čarobnica izbola je Princa ružinim trnjem i pretvorila ga u Zvijersku Zvijer koja će opaka zlu služiti vjerno.

Tek ljubav ove ukinuti će njene čini i to samo onda kad djevojka mlada zavoli njega; kad zavoli silno, više nego sebe; Zvijer će opet čovjek biti. No jednoga dana tmuran oblak pokrije šumu Zvjersku. I padne takva kiša da ni najdeblja krošnja nije mogla zaštiti nikog živog. Tad u dvoru zvjerskom Najljepša međ najljepšima sklonište potraži…

Hoće li se Najljepša međ najljepšima u Zvijer zaljubiti i osloboditi začaranog Princa zlih čini i zvjerske ružnoće, pogledajte u novoj predstavi Teatra Naranča „Ljepotica i Zvijer“ u režiji Bore Stjepanovića i izvedbi Monike Mihajlović, Franje Tončinića i Majkla Mikolića.

• Predstavu ostvarujemo uz potporu Ministarstva kulture i medija RH, Grada Nova Gradiška i Turističke zajednice grada Nova Gradiška.

LJEPOTICA I ZVIJER – KAZALIŠNA PREDSTAVA ZA DJECU
UTORAK, 13. 7. u 20,00 sati
GRADSKI PARK
ULAZ BESPLATAN!

Autor: J. Marie Leprince de Beaumont
Režija: Boro Stjepanović
Autor teksta: Igor Bojović
Igraju: Monika Mihajlović, Majkl Mikolić, Matko Buvač / Irin Šime Rabar
Teatar „Naranča“