Naslovnica SPORT ZAVRŠENA NOVOGRADIŠKA TENISKA LIGA 2021.

ZAVRŠENA NOVOGRADIŠKA TENISKA LIGA 2021.

655
0
Podijeli objavu

U nedjelju 26. rujna 2021. godine završeno je premijerno izdanje Novogradiške teniske lige 2021. Od 03. svibnja pa do 26. rujna 2021. godine odigrano je više od 300 ligaških mečeva, a ligu je zaigrao ukupno 51 igrač. Natjecanje se nalazi u službenom kalendaru Hrvatske unije tenisača te se tako i boduje za rang listu HUT-a. Organizator natjecanja je Teniski klub „Nova Gradiška“, a svi susreti odigrani su na teniskim terenima Sportskog centra San Siro na Slavči.

Kroz proteklih pet mjeseci moglo se vidjeti odličnog tenisa, borbe i korektnog sportskog nadmetanja. Sve je završilo završnim Masters turnirom 16 najuspješnijih igrača po službenoj rang ljestvici koji su razigrali za ukupnog pobjednika Novogradiške teniske lige 2021. Finalni susret igrao se između Marka Pavlice i Ivice Kožulja te je na kraju uspješniji bio Marko Pavlica rezultatom 6:0, 6:0 i tako postao pobjednikom Novogradiške teniske lige 2021.

Zahvala svim igračima koji su igrali u ligi, brojnoj publici koja je redovito pratila susrete lige kao i našem domaćinu Borisu Andrakoviću na odličnoj suradnji. Pripreme za Novogradišku tenisku ligu 2022. već počinju i prema interesu i najavama siguran sam da će igrača biti još više nego ove godine što nas sve skupa iznimno raduje i veseli, a do tada trenirajte, igrajte tenis i „brusite“ formu.

I na kraju jedna informacija da će se u subotu 02. listopada 2021. godine od 10:30 sati na teniskim terenima Sportskog centra San Siro na Slavči održati natjecanje i druženje za sve polaznike škole tenisa Teniskog kluba „Nova Gradiška“ pa možete pogledati i podržati naše najmlađe tenisače.

Marko Brčić