Naslovnica NAJAVE HIT STAND UP KOMEDIJA “DEJT NAJT” u SRIJEDU u DOMU KULTURE

HIT STAND UP KOMEDIJA “DEJT NAJT” u SRIJEDU u DOMU KULTURE

843
0
Podijeli objavu

SRIJEDA, 16. 2. u 19,30 sati
DOM KULTURE
Hit predstava LAJNAP COMEDY komičara
CIJENA ULAZNICE: 30,00 kuna

ŠTO JE DEJTNAJT?
Savršen show za dejt. Voljeli tu osobu ili ne. Večer na kojoj ćete odmah znati pašete li si. Potpuno novi show LAJNAP komičara koji obrađuje temu muško-ženskih odnosa i kako preživjeti iste. Ljubavni savjeti uvijek dobro dođu, a LAJNAPovci su se potrudili izvući one najbolje iz svojih dugogodišnjih veza i karijera. Na greškama se uči, kažu mnogi, a kako vi ne biste previše (sa)griješili i morali sjediti u ljubavnoj “klupi za magarce”, dođite i naučite nešto o zavođenju, vezama, seksu i srodnim dušama.

Drugi dio vrlo popularne predstave LAJNAP komičara donosi nove fore o muško-ženskim odnosima, ljubavi i vezama. Kada imate toliko ljubavnih savjeta, koliko imaju Aleks, Vlatko, Saša i Goran, ne stanu svi u jedan show. I dalje je riječ o savršenoj večeri za dejt, no sada ćete čuti drugačiji materijal od originalne predstave.

Pridružite nam se na novom showu i zabavite se s nama u novim bespućima ljubavi.

Za vas nastupaju LAJNAPovi Kupidi: Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec.

Ulaznice možete rezervirati putem na e-maila: [email protected] , na br. telefona: 035/331-010 i kupiti u tajništvu Učilišta.

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.

*Osobama starijima od 16 godina, ulaz je dopušten uz predočenje EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, testiranju odnosno preboljenju bolesti COVID-19.