Naslovnica NAJAVE PREDSTAVLJANJE ROMANA “EKSPERIMENT” (PUSTOLOVINE TIZI ENILI) AUTORA DAMIRA HOYKE

PREDSTAVLJANJE ROMANA “EKSPERIMENT” (PUSTOLOVINE TIZI ENILI) AUTORA DAMIRA HOYKE

573
0
Podijeli objavu

SRIJEDA, 2. 3. 2022. u 9:00 sati

SAMO ZA UNAPRIJED NAJAVLJENE GRUPE

‘Eksperiment’ je prvi dio romana u nastavcima koji se obraća prvenstveno mladima u školama (7-18 godina), njihovim roditeljima i svima u edukacijskom sustavu, ali je pisan tako da ga sa zanimanjem čitaju i odrasli svih profila.
 
Roman je pisan da bude motivacijski (svatko ima neku sposobnost učiniti svijet boljim), edukacijski (znanstvene činjenice koje se u njemu spominju su provjerene s doktorima znanosti dotičnih disciplina, mnemo tehnike za kvalitetnije učenje…), i zabavan (napeta akcijska radnja prožeta humorom).
 
Naslovnica, kratak opis romana i nekoliko odabranih komentara mama i profesorica su na linku http://www.hoyka.com/pustolovine-tizi-enili, a za info o Tizi turneji možete u tražilicu upisati ‘Pustolovine Tizi Enili’.

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.

Osobama starijima od 16 godina, ulaz je dopušten uz predočenje EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, testiranju odnosno preboljenju bolesti COVID-19.